MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Starší žáci jedou na finálový turnaj MČR do Opavy a Karviné

Starší žáci 20.05.2015   Michal Pěch

Od pátku 22. do neděle 24. května 2015 se v Opavě a Karviné koná finálový turnaj MČR kategorie starších žáků. Na něm nebudou chybět ani starší žáci Kert Parku, kteří by rádi navázali na skvělý výkon svých mladších kolegů.

Závěrečný turnaj starších žáků se odehraje od 22.5. - 24.5 v severomoravských městech Karviné a Opavě. Naši starší žáci, jenž se kvalifikovali ze 3. místa svého regionu střed/sever, budou bojovat ve skupině v Opavě.

První soupeř HBC Autosklo H.A.K. Pardubice je vítězem regionu Čechy východ, jenž vyhrál s velkým náskokem. „Pardubice budou určitě nepříjemným soupeřem, ale cesta k medaili vede přes ně nebo dalšího pátečního soupeře“, říká trenér Milan Kubíček. Jím bude vítěz regionu Čechy střed HBC Hostivař. „V tomto utkání musíme zapomenout, s kým hrajeme. Zápas bude spíše o hlavě,“ burcuje.

V sobotním dni čeká starší žáky nejprve druhý tým regionu západ-jih Buldoci Stříbro. Západočeši však pro Pražany velkou neznámou nejsou. „S Buldoky jsme sehráli vyrovnaný zápas na našem turnaji na Lužinách,“ ohlíží se Milan Kubíček na zářijový turnaj Pohár starosty Prahy 13. V posledním utkání se pak Kert Park střetne s domácí Opavou, která v regionu Morava-sever obsadila druhé místo.

S jakým cílem odjíždí starší žáci na finálový turnaj MČR? „Chceme se dostat do nedělních bojů o medaili, když nám naší mladší žáci nasadili laťku tak vysoko. Určitě si budeme chtít turnaj užít a v každém utkání podat maximální výkon. To můžu za svůj tým slíbit,“ říká Milan Kubíček a dodává: „Držte nám palce!“

O turnaji vás budeme informovat na našich stránkách a facebooku.

Skupina A
Tým
HBC Autosklo H.A.K. Pardubice
HBC Hostivař
SHC Opava
HBC Buldoci Stříbro
HC Kert Park Praha
Rozpis utkání
Den Čas Tým Tým
Pátek 11:00 HBC Autosklo H.A.K. Pardubice HC Kert Park Praha
Pátek 15:30 HC Kert Park Praha HBC Hostivař
Sobota 10:30 HBC Buldoci Stříbro HC Kert Park Praha
Sobota 15:00 HC Kert Park Praha SHC Opava
  Tags: , , , , , , , , , ,