MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Starší žáci udolali Nové Strašecí, mladší žáci podlehli Dobřanům

Mladší žáci, Starší žáci 24.11.2014   Michal Pěch

Starší žáci - sobota 22.11.2014

HC KERT PARK PRAHA (5:1;1:3;0:0) HBC Nové Strašecí
Střely: Vyloučení: Využití / V oslabení:
21:21 14:7 1:2 / 1:0

Starší žáci nastoupili v okleštěné sestavě proti Novému Strašecí a hned od první minuty prohrávali po chybné rozehrávce v obraném pásmu. Do konce první třetiny otočili pěti góly utkání ve svůj prospěch. Ve druhé třetině přidal šestou branku Kolář a to bylo vše. Snaživý hosté třemi brankami živili šanci na bodový zisk. V poslední třetině se diváci, přes šance na obou stranách hřiště, branky nedočkali.

Milan Kubíček, trenér HC Kert Park Praha

Po skvělé první třetině, kdy nám do branky napadalo vše, do čeho jsme bouchli, přišlo uspokojení, které hladový soupeř trestal. Měli jsme nezvykle velký počet vyloučení - 14 je opravdu hodně. Naši hráči se pak starali o výkon rozhodčího, než o výkon svůj a podle toho to dopadalo. Příští sobotu hrajeme od 10 hodin derby na Palmovce s Kovem, kde uzavřeme podzimní část.

Fotogalerie z utkání starších žáků

Fotogalerie zde!

Mladší žáci - sobota 22.11.2014

HC KERT PARK PRAHA (2:0;2:3;0:6) TJ Snack Dobřany
Střely: Vyloučení: Využití / V oslabení:
17:42 1:2 1:0 / 0:0

Utkání našich mladších žáků proti favorizovaným Dobřanům začalo pro náš tým skvěle. Po nahrávce Miky vstřelil první gól Černý, do konce druhé třetiny přidal další branku Štráberger. Ve druhé třetině navýšil naše vedení z trestného střílení Jágr a čtvrtou branku přidal Mika. Nepříznivý stav byl signálem pro trenéra hostů, jenž zredukoval sestavu šneků. Nastal obrat v utkání, do konce druhé třetiny snížili hosté na rozdíl jediného gólu. Hned v první minutě třetí třetiny náš náskok vymazali a na vrch přidali dalších pět branek a potvrdili roli velkého favorita utkání.
Naši se sice snažili, ale na fyzicky i herně vyspělého soupeře, po té co upravil sestavu, neměli.

Autor: Milan Kubíček

  Tags: , , , , , , , , , ,