MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Hokejbalové Lužiny mají volno, všechny kategorie hrají na hřištích soupeřů

Hokejbalové hřiště na Lužinách má tento víkend volno. To však neznamená, že mají volno hráči oblékající dres Kert Parku. A-tým čeká utkání na Kladně, B-tým vyzve rezervu Hostivaře, starší žáci zavítají do Mostu, mladší žáci stejně jako B-tým cestují na půdu Hostivaře a minipřípravku čeká turnaj v Berouně.

Přehled víkendových utkání
Kategorie Místo Den Čas Soupeř
A-tým Kladno Sobota 11:00 HBC Alpiq Kladno
B-tým Hostivař Sobota 13:00 HBC Hostivař "B"
St. žáci Most Sobota 10:00 HBC Kovodemont Most
Ml. žáci Hostivař Neděle 15:30 HBC Hostivař
A-tým

Minulý víkend slavil po dvou kolech extraligový A-tým opět vítězství. Do Prahy přijelo Ústí nad Labem, které v tu chvíli opanovalo první místo extraligové tabulky. Pražané však šli do utkání s cílem vybojovat všechny 3 body a to se jim také podařilo. Ale byly to nervy. Po dobré úvodní třetině přišel v první polovině té druhé zkrat a soupeř ze severu Čech se rázem dostal do dvoubrankového vedení. Kert Park si komplikoval situaci přílišnými vyloučeními. Ten kdo si myslel, že z našich zbytečných vyloučení vytěží Ústí maximum a vstřelí nám nějakou branku, se měl však na omylu. V početní nevýhodě totiž řádili hráči Kert Park, zejména pak Martin Kruček. Ten v přesilových hrách Ústí nad Labem několikrát utekl obraně a ve výsledku z toho byly 3 branky. Kert Park tak podruhé v sezoně vybojoval 3 body a po čtyřech utkáních mu u bodového součtu svítí číslice 6.

Tento víkend opět Pražany nečeká nic lehkého. Tým Petra Vyskočila se utká s týmem reprezentačního trenéra Drahomíra Kadlece. A zkouška to pro Pražany bude pořádná. Kladenští vyhráli minulý ročník extraligy a také letošní světový pohár. Přízvisko aktuálně nejlepšího celku na světě se tak vybízí. Být nejlepší na světě však neznamená být neporazitelný. A s tímto vědomím chtějí Pražané do utkání na Kladně jít. Poslední duely obou celků byly vždy vyrovnané a často se rozhodovali až v dovednostní disciplíně-samostatných stříleních. Co přinese letošní utkání na Kladně? Uvidíme!
Přijeďte nás podpořit do nedalekého Kladna. Sobotní buly je naplánováno na 11:00.

B-tým

Po horším úvodu sezony se motor B-týmu již podařilo nahodit na patřičné otáčky. V posledním utkání na Lužinách si B-tým pohrál s Ďáblicemi, i když poslední třetinu si zbytečně zkomplikoval. V úvodu utkání se sice nejprve prosadili hosté, avšak po slabším úvodu se B-tým rozjel a po první patnáctiminutovce svítilo na světelné tabuli skóre 4:1 pro domácí. Také druhou třetinu a úvod třetí třetiny mělo Béčko pod kontrolou, poté však přišlo polevení a hosté tak dostali možnost korigovat na konečných 6:4.
Tento víkend se B-tým utká s Béčkem Hostivaře. Jak utkání dopadne?
Úvodní buly je naplánováno v sobotu na 13:00.

Starší žáci

Starší žáci sehráli minulý víkend utkání s celkem Ústí nad Labem. Starší žáky neustále trápící marodka se v utkání bohužel projevila. Po horším startu dokázali mladí Pražané srovnat s Ústím krok a dostat se na jednobrankový dostřel, zvrátit utkání se jim však na jejich stranu nepodařilo. Tento víkend zajíždí na půdu Mostu. Se soupeřem se již utkali před touto sezonou v utkání na Poháru starosty Prahy 13, kde dokázali zvítězit 2:0.
Podaří se jim to tentokrát na hřišti Mostu? Sobotní utkání začíná v 10:00

Mladší žáci

Mladší žáci mají za sebou v celku povedený vstup do soutěže. Ve třech utkáních se jim podařilo získat 5 bodů. Tento víkend je čeká další utkání v pořadí již se třetím pražským celkem a to Hostivaří. Nedělní buly je naplánováno na 15:30

Minipřípravka

Minipřípravku čeká v letošní sezoně již druhý turnaj, tentokrát v Berouně. První se odehrál před 14 dny v Hostivaři, kde naši nejmenší obsadili krásné 4. místo. Tento víkend čeká mladé Kerťáky další sobotní den plný hokejbalu. V základní skupině je čekají utkání s Kelty, Novým Strašecím a Hostivaří. Sobotní turnaj startuje pro Kert Park v 9:30.

  Tags: , , , , , , , , , , , ,