MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Starší žáci nestačili na Elbu, mladší zdolali Kovo po nájezdech

Mladší žáci, Starší žáci 30.09.2014   Michal Pěch

Starší žáci - sobota 27.9.2014

Elba DDM Ústí nad Labem (3:0;1:2;3:1) HC KERT PARK PRAHA
Sestava Kertu : Šach - Hustoles, Simandl, Hrdlička, Jizba, Kolář, Kamenář, Sedlák, Pesl, Havel
Střely: Vyloučení: Využití / V oslabení:
34:28 5:4 2:1 / 0:0

Marodka a zranění dál trápí naše mužstvo. V oslabené sestavě s pouze devíti hráči do pole jsme nastoupili na hřišti dosud neporažené Elby. Do pole šel i brankář Jizba a svou premiéru si odbyl nový brankář Martin Šach.

Do první šance utkání se řítil Kamenář. K naší škodě trefil jen brankářku domácích, a tak přišli ke slovu domácí. Než jsme se na novém plastovém povrchu rozkoukali prohrávali jsme 0-3.
Když ve druhé periodě vstřelili ústečtí další branku, zdálo se být po zápase. Mužstvo zvedl však svou bojovností Petr Pesl. Nejprve vybojoval za brankou zdánlivě ztracený míček pro Sedláka, ten nahrál Kamenářovi a poprvé jsme se radovali. Za nedlouho byl znovu Pesl důrazný na brankovišti a skórovali jsme po druhé. Najednou nás bylo plné hřiště a domácí hasili náš tlak jen za cenu faulů.
Do třetí třetiny jsme nastupovali s vědomím, že máme dvou minutovou přesilovku pěti proti třem. Tu jsme bohužel nesehráli dobře a tudíž nevyužili. Co se nepovedlo ve dvojnásobné přesilovce, povedlo se v té klasické. Hrdlička vystřelil od modré, brankář jen vyrazil před sebe do míst, kde stál Kamenář, který snížil na rozdíl jediného gólu. Hned po vhazování mohlo být vyrovnáno, Kamenář s Kolářem však svou akci nedotáhli do úspěšného konce. Domácí pak vstřelili trochu šťastný gól a nám po psychických silách odešli i fyzické. Za patnáct vteřin jsme dostali dvě branky a bylo po zápase.

I přes slunečné počasí byl pro nás severní vítr příliš krutý. Příští týden zajíždíme znovu na sever, tentokrát do Mostu.

Autor: Milan Kubíček

Mladší žáci - sobota 27.9.2014

TJ Kovo Praha (0:1;1:0;1:1) HC KERT PARK PRAHA
Střely: Vyloučení: Využití / V oslabení:
10:28 0:0 0:0 / 0:0
  Tags: , , , , , , ,