MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Starší žáci nadělili další osmičku, s prázdnou z Lužin odjelo pražské Kovo

Nezařazené 21.09.2014   Michal Pěch

Starší žáci - sobota 20.9.2014

HC KERT PARK PRAHA (3:3;3:1;2:0) TJ Kovo Praha
Branky: 3× Kamenář, 2× Sedlák, 2× Kovárník, Pesl
Sestava Kertu : Jizba (Šebek) - Plánička, Skorčík, Simandl, Hrdlička, Charbuský, Sedlák, Kovárník, Kamenář, Havel, Pesl, Suchánek
Střely: Vyloučení: Využití / V oslabení:
45:32 10:6 2:2 / 0:0

Ve druhém kole soutěže nastoupili naši starší žáci na Lužinách proti městskému rivalovi - celku Kova.
Úvod utkání se nám podařil na výbornou. Již ve třetí minutě Kamenář, po souhře Sedláka s Pláničkou, propálil hostujícího Kuželu. Za půl minuty jsme se radovali po druhé, v přesilovce navýšil skóre Kovárník. Jenže Kovo nehodilo flintu do žita a svou první přesilovku využili Matouškem. Nabuzení hosté v desáté minutě dokonce vyrovnali po velké chybě naší obrany. Utkání strhl na naší stranu kuriózní gól. Suchánek kopl do míčku, ten prošel mezi betony brankáře a mířil do branky. Před brankovou čárou jej stačil tečovat Pesl a poslal domácí znovu do vedení. Kovo dokázalo v poslední minutě zásluhou Matouška opět v přesilovce vyrovnat.

Ve druhé části opět převzali otěže do rukou domácí, jenž v osmnácté minutě během deseti sekund vstřelili dvě branky. Nejprve Pesl skvěle našel Kamenáře, poté hned po buly proběhl obranou hostů Sedlák, předložil míček Kamenářovi, kterému stačilo jen nastavit hokejku, aby završil svůj hatrik. Jenže tři branky vstřelil také hostující Matoušek a snížil opět na rozdíl jediného gólu. Nejhezčí akci utkání předvedl Plánička, jenž prošel přes celé hřiště, nahrál Kovárníkovi do prázdné branky, který touto nabídkou nepohrdl. V poslední třetině, jenž byla z obou stran zbytečně tvrdá a vyhecovaná, vstřelil dvě branky s chutí hrající Filip Sedlák.

V příštím kole v sobotu 27.9. zajíždíme do Ústí nad Labem, kde nás čeká domácí Elba DDM

Autor: Milan Kubíček

Fotogalerie z utkání mladších žáků

Fotogalerie zde!