MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Milan Kubíček: Chceme v turnaji na domácí půdě uspět

Starší žáci 05.09.2014   Michal Pěch


Jak probírala příprava na novou sezonu?

Už tradičně jsme jeli na soustředění do Lužan u Jičína, kde máme, co se péče a stravování týká, nadstandardní podmínky. Prostředí a okolí kempu nám umožnuje kvalitně se připravit na novou sezonu. Doufám, že jsme dostatečně potrápili a zpevnili některé partie našich svěřenců. Letos jsme přidali i kanoistiku, kde se všichni dostatečně vyřádili. Teda až na mně, po pár metrech jsme se s kolegou jak se říká udělali. 🙂 A po návratu pár tréninků na hřišti. Vrcholem přípravy je víkendový turnaj na Lužinách.

O víkendu vás čeká právě zmiňovaný Pohár starosty Prahy 13. Na jaké umístění se cítíte?

I když je to příprava, chceme na domácí půdě uspět a udělat radost našim příznivců. Bohužel už teď vím, že nebudeme kompletní. Hrdličku a Mikeše vyřadila z turnaje nemoc a zranění. Každopádně mohu i za kluky slíbit, že budeme bojovat o co nejlepší umístění!

Kde hledat největší favority turnaje?

Podle mého názoru je největším favoritem Kladno, silný bude Most, se kterým začínáme. Na druhou stranu Buldoky Stříbro a Jihlavu vůbec neznáme a třeba překvapí zrovna oni a odvezou si ten krásný velký pohár pro vítěze. Každopádně zveme všechny na kvalitní žákovský hokejbal a nejen na něj! Můžete přijít zafandit minipřípravce, nebo počkat na první utkání sezony Áčka a v neděli si přijít vyzkoušet pod dohledem hráčů A-týmu hokejbal.

Na závěr cíle pro následující sezonu?

Chtěli bychom se pohybovat v horní části tabulky na místě, ze kterého postoupíme na závěrečný turnaj MČR, který bude letos opět hostit region Morava sever. Tomuto kroku vedení svazu se přiznám vůbec nerozumím a podle ohlasů od jiných trenérů nejsem sám. Samozřejmě se chceme neustále zlepšovat a pokusit se do mužstva zapracovat nově příchozí zájemce o tuto hru. Hlavní je, aby to nás i kluky bavilo.

  Tags: , , , , , , , , , ,