MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

A-tým se v pátek utká doma s Plzní, v neděli se na Lužinách představí mladší žáci

Mladší žáci, Muži A, Muži B, Starší žáci 13.03.2014   Michal Pěch

A-tým v páteční předehrávce vyzve Plzeň, B-tým hraje derby v Měcholupech, starší žáky čeká rovněž derby, avšak na Palmovce a mladší žáci doma vyzvou Ústí nad Labem.

Přehled víkendových utkání
Kategorie Místo Den Čas Soupeř
A-tým Lužiny Pátek 19:00 HBC Plzeň
B-tým H. Měcholupy Sobota 12:00 HBC Hostivař B
St. žáci Palmovka Sobota 11:00 TJ Kovo Praha
Ml. žáci Lužiny Neděle 11:00 Elba DDM Ústí nad Labem

A-tým

Pražany čeká v páteční předehrávce 18. kola FORD CREDIT Extraligy soupeř z Plzně. Kert Park nezažívá příliš úspěšný vstup do jarní části, když ve dvou utkáních získali pouhý bod. A-tým trápí zejména slabá koncovka, za což hovoří i statistiky posledních 3 utkáních (počítáme-li i přípravné utkání s Plzní) - gól na zápas.
V prvním vzájemném zápase vyšel Kert Park naprázdno, když v hale na Košutce prohrál vysoko 1:5. V přátelském utkání se oba soupeři rozešli smírně, 1:1. Pražané nyní potřebují nutně bodovat, aby se udrželi ve vyšších příčkách tabulky. Povede se jim vybojovat důležité 3 body na domácí půdě?
Páteční utkání začíná v 19:00.

B-tým

Béčko si tak napravilo reputaci po promrhaném zápasu s Kovem a po tříbodovém vítězství už je jen bod za čtvrtým Kolínem. Další zápas čeká tým z Lužin s Hostivaří na jejich umělém povrchu příští sobotu ve 12:00, kde se pokusí posunout tabulkou nahoru a vylepšit si tak postavení v tabulce pro play-off. Potvrdí B-tým roli favorita?
Sobotní zápas začíná v 12:00.

Starší žáci

Starší žáci se v sobotním derby na Palmovce utkají s Kovem Praha. Trenér Milan Kubíček má se svými svěřenci jasný cíl - bodovat. Zda-li se jim to povede můžete sledovat v sobotním utkání, které začíná od 11:00 na Palmovce.

Mladší žáci

Mladší žáci v posledním kole potvrdili roli favorita a porazili Mladou Boleslav 6:2. Mladí parkáni však se svým výkonem nebyli příliš spokojeni a do následujícího utkání by to chtěli zlepšit. Čeká je však náročný soupeř z Ústí nad Labem. V prvním vzájemném utkání dokázal Kert Park zvítězit 6:1. Povede se mu to i na domácí půdě?
Úvodní buly nedělního utkání je naplánováno na 11:00.

  Tags: , , , , , , , ,