MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Áčko hraje v Plzni již dnes, o víkendu se na Lužinách představí pouze B-tým

Mladší dorost, Mladší žáci, Muži A, Muži B 11.10.2013   Michal Pěch

Pražané se v předehrávce 7. kola utkají na horké půdě Plzně, doma se o víkendu představí pouze B-tým v sobotním derby proti Hostivaři

Muži A

A-tým se v předehrávce 7. kola představí již dnes v Plzni. Pražany čeká další těžké utkání, v němž se utkají se soupeřem, který v šesti zápasech inkasoval pouze 8krát. Tradiční souboj dvou rivalů posledních let se bude hrát v plzeňské hale na Košutce, jejíž plastový povrch zajisté nabídne hru s rychlým spádem. Utkání začíná v 19:00!

Muži B

Béčko má dobrý vstup do sezony. Ze šesti utkání dokázalo pět vyhrát. Svou dobrou formu budou chtít hráči zajisté potvrdit i s pražským rivalem z Hostivaře. Hostivař má na svém kontě po šesti odehraných kolech pouze 4 body. Sobotní utkání na Lužinách začíná v 15:00.

Mladší dorost

Mladší dorost nezažívá úspěšný vstup do sezony. V pěti utkáních se dorostencům podařilo vybojovat pouhé 2 body. Nutné je však podotknout, že dorostenci sehráli dvě velmi vyrovnaná utkání, v nichž o jejich osudu rozhodovala pouze jedna branka. Tento víkend je čeká dvojzápas na jihu Čech. V sobotním utkání se nejprve utkají se Suchdolem nad Lužnicí, jenž z pěti zápasů dokázal 3 vyhrát. V nedělním utkání pak dorost čeká Jindřichův Hradec. Sobotní zápas začíná v 15:00, nedělní pak v 11:00.

Mladší žáci

Mladší žáci dokázali ze tří utkání dvě vyhrát. V neděli je čeká utkání na půdě Ústí nad Labem. Ačkoliv náš soupeř nezažívá úspěšný vstup do sezony, rozhodně mladší žáky nečeká lehké utkání. Soupeř ze severu Čech má svou kvalitu a po třech neúspěšných pokusech by domácí Elba zajisté ráda získala první body do tabulky. Nedělní utkání začíná v 10:00.

  Tags: , , , , , , , ,