MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Z Karviné za 3 body

Muži A 22.10.2022   David Rozenberg
2:4
HbK Karviná (0:1;1:2;1:1) HC Kert Park Praha
Branky: 30. Diviš (Pacas, Rosůlek), 40. Diviš (Pala, Rosůlek) - 13. Fejfar (Jágr, Šperl), 16. Jágr (Fejfar, Šperl), 20. Hrdlička (Laurinc, Štefka), 35. Šperl (Danko, Štefka)

Na zápas s Karvinou se vždy těšíme. Stejné, co napsali o nás, můžeme říct i o nich: "chtějí hrát hokejbal a neřeší žádné blbosti kolem". Jediné, že hrají daleko víc tvrději a to hlavně před brankou. Ale to asi každý tým, tam se máme co učit. Jak říká náš trenér, nebojte se kontaktu. Natož jeden hráč odpovídá, že má v telefonu kontaktů dost.

No nic, tolik k úvodu. K samotnému zápasu. Myslím, že hlavní rozdíl byl hlavně v gólmanech. Jirka u nás tentokrát chytil prakticky vše a zaslouženě se stal mužem zápasu, zatímco Tomáš Humlíček Karvinou moc nepodržel a po celkem dvou laciných gólech a dvou dělovkách od modré šel střídat. Zápas jsme si tak výsledkově celkem hlídali a vedli jsme 4:1. V oslabení Karviná už jen snižovala. Víc se toho nestalo, vyhráli jsme 4:2 a mohli si užít veselou jízdu domů vlakem.
Jinak pokud jste netušili, že existuje trest nedovolené opuštění trestné lavice, pak já do tohoto zápasu také ne. David Šperl neuměl na trestné lavici vydržet celé dvě minuty a prostě šel hrát. Na tréninku mu tu vysvětlíme a snad se mu to už nestane.
  Tags: , , ,