MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Lužiny hostí 6. kvalifikační turnaj mladších žáků

Mladší žáci 28.05.2022   Martin Horský

V neděli 5.6. proběhne na Lužinách 6. a zároveň poslední kvalifikační turnaj mladších žáků na závěrečný turnaj, který se uskuteční o víkendu 18.-19.6. ve Světlé nad Sázavou. Turnaj začne v 9:00 utkáním domácích proti Wolves Chomutov. V tříčlenné skupině se pak střetneme ještě v 10:30 s Tatranem Třemošná. Druhá skupina je obsazena týmy: HBC Plzeň, Ježci Heřmanův Městec a HBK Kyjov. Vítězové skupin postupují pak přímo do semifinále a 2. a 3. ve skupinách si o postup zahrají ještě čtvrtfinále. Finále začne cca v 17:45, po kterém by měl být znám 6. postupující na závěrečný turnaj. Celkový rozpis turnaje je v příloze článku.

Náš tým se kvalifikoval již před měsícem v Mladé Boleslavi, kdy v deštivém finále porazil Ježky nejtěsněji 1:0, takže v turnaji může nastoupit již s klidem jistého postupu, ale v rámci přípravy je to výzva, pokusit se vyhrát i další kvalifikační turnaj, zvláště když hraje doma. Vlci na předešlém turnaji po 2. místě ve skupině vypadli ve čtvrtfinále s Pedagogem České Budějovice. Tatran na druhém turnaji, kde se při 5 účastnících hrálo každý s každým, skončil poslední. Kyjov v 1. kvalifikačním turnaji skončil ve čtvrtfinále, Plzeň je na prvním kvalifikačním turnaji a Ježci se účastní již po třetí, kdy jednou podlehli v semifinále Pardubicím a podruhé nám ve finále v Mladé Boleslavi.

Tímto Vás zveme v neděli na Lužiny, přijďte podpořit náš tým ve snaze vyhrát další kvalifikační turnaj. Občerstvení bude zajištěno.

  Tags: , , , , , , , ,