MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Dvě družstva mini v Hostivaři

Minipřípravka 16.05.2022   Jitka Steinbachová

V neděli, za slunného počasí, se vydala naše minipřípravka na hostivařské hřiště. Znovu se povedlo postavit 2 týmy - kečup a hořčice. 🙂 (jak si je děti již dříve hezky nazvaly). Postupně se oba týmy utkaly s týmy HBC Hostivař, HBC Nové Strašecí, TJ KOVO Praha, SK Rebel Praha a společný Kertí souboj. Oba týmy byly dle mého názoru vyrovnané. Červený tým si domů odvezl 2x výhru, 1x remízu a 2x prohru a žlutý tým si vybojoval 2x výhru a 3x prohru. Bohužel se zápasy časově protáhly a nás před posledním zápasem opustil z rodinných důvodů gólman Ondra. Proto jsme požádali trenéra Rebelčat Tomáše Diblíka o výpomoc a ten nám s radostí půjčil jejich gólmana Filipa Kaňku. Tímto mu moc děkujeme za skvělé podržení hry proti Novému Strašecí. Děkujeme i HBC Hostivař za tác plný vitamínů, který dětem, v tomto počasí, přišel k chuti. 🍎🍉🍌🍏🍇 Již se těšíme na další turnaj, kde se nám snad opět podaří postavit 2 družstva.

Sestava Žlutí: Jáchym Saček (G) - Viktorie Dobrocká, Adam Dorňák, Karolína Kolářová, Veronika Mihalčinová, Andrea Ondráčková, Viktorie Sačková, Jakub Stárka (tr. Jakub Kolář)

Sestava Červení: Ondra Černý (G) - David Broulík, Alex Dlouhý, Eliáš Forejtek, Adam Husák, Richard Steinbach, Filip Tocauer (tr. Jan Šimůnek)

  Tags: , , , ,