MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci v mladičké sestavě na soupeře nestačili

Mladší žáci 19.04.2022   Milan Kubíček

V prvních utkáních na domácím hřišti jsme přivítali starší tým Berouna a Tygry z Mladé Boleslavi. V příliš mladé sestavě při absenci několika hráčů jsme na soupeře nestačili a dvakrát odešli vysoko poraženi.

0:11
HC Kert Park Praha (0:4; 0:4; 0:3) SK Kelti 2008 (roč. 2009)
Branky:

Soupeř se prosadil hned v úvodu utkání a po celou dobu se hrálo převážně před naší brankou. Spoustu branek jsme dostali z předbrankového prostoru. Soupeř byl fyzicky vyspělejší a od samého začátku utkání bylo jen otázkou výše skóre.

11:3
HBC Tygři Mladá Boleslav (6:1; 2:1; 3:1) HC Kert Park Praha
Branky: 2 Timotej Bílý (Filip Větrák), 18 Adam Kraml (Timotej Bílý, Filip Doucha), 25 Timotej Bílý (Michal Šeps)

První branku jsme vstřelili po akci Filipa Větráka. Skóre otevřel Timotej Bílý, ale to bylo na dlouhou dobu od nás vše. Naopak soupeř velice snadno překonával naší obranu a šest míčků skončilo za zády Jirky Arnolda. Ve druhé části jsme se částečně zlepšili, dokázali jsme boleslavské hráče zatlačit před jejich branku. Bohužel jsme dokázali skórovat pouze jednou zásluhou Adama Kramla. Ve třetí třetině i přes zlepšený výkon jsme dokázali vstřelit pouze jednu branku. Zatímco soupeř skóroval třikrát.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka: "Oba soupeři byli nad naše síly. V této sestavě jsme nebyli konkurence schopni. Na mužstvo z Berouna jsme se občas dívali jen z pozice diváků a jen díky Honzovi Čermákovi nebylo skóre vyšší. Ve druhém utkání jsme sice dobře začali, ale Tygři během pár minut ukázali, kdo bude pánem utkání. Přesto jsme měli chvilkami světlé momenty ve kterých kluci zjistili, že mohou při větším nasazení s tímto soupeřem odehrát vyrovnanější part."

V dalších utkáních přivítáme na hřišti v neděli 24.4. mužstvo Rebelů, kterému budeme chtít oplatit porážku a poprvé v letošní sezóně se setkáme s chomutovskými Vlky. Přijďte nás povzbudit.

Sestava: Jan Čermák (G), Jiří Arnold (G) - Filip Větrák, Filip Doucha, Lukáš Horský, David Čihák, Tim Bílý, Václav Sýkora, Michal Šeps, Jakub Bláha, Adam Kraml, Derek Arnold.

  Tags: , , , ,