MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci zahájili sezónu souboji s pražskými rivaly

Mladší žáci 03.04.2022   Milan Kubíček

Po dlouhé době jsme konečně 27.3. sehráli mistrovská utkání mladších žáků. V Čimicích jsme se postupně střetli s HBC Hostivař a domácími Rebel Praha.

6:8
HBC Hostivař (3:3; 3:3; 0:2) HC Kert Park Praha
Branky: 1 Havlík, 1 Otras (Coufal), 8 Coufal (Otras), 13 Havlík (Jeřábek), 16 Vaniš (Havlík), 17 Vaniš (Kvasnčka) - 5 Sýkora (Bilý), 9 Bilý (Dvorský, Sýkora), 10 Bilý (Sýkora, Větrák), 12 Dvorský (Hlávka, Dorňák), 15 Richter, 19 Hlávka (Richter), 22  Hlávka (Richter), 24  Hlávka (Dorňák)

Utkání pro nás začalo děsivě, již v první minutě lovil brankář Čermák 2x míček ze své sítě. Do branky tak nastoupil Jirka Arnold, toto střídání a zvýšený hlas trenérů na střídačce přinesl mužstvu nový impuls. Nejprve snížil Václav Sýkora, poté nám ještě Hostivař odskočila na dvoubrankový rozdíl. Do konce první periody jsme zásluhou dvou branek Tima Bilého srovnali stav utkání. Ve druhé části nevídaná přestřelka pokračovala. Matěj Dvorský nás poprvé v utkání poslal do vedení. Hostivař opět vyrovnala zásluhou hráče Havlíka. Nás poslal do vedení Šimon Richter. Hostivařský Vaniš pak dvakrát odpověděl i na branku Vítka Hlávky a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 6:6. Ve třetí třetině se nám povedlo dvěma brankami Hlávky dostat do vedení, na které již hostivařští nenašli odpověď.

1:3
HC Kert Park Praha (0:2; 0:0; 1:1) SK Rebel Praha
Branky: 28 Dorňák (Richter, Šeps) - 1 Dědek (Trajer), 5 Dědek (Malý), 23 Brůža (Dědek, Malý)

Po krátkém odpočinku jsme nastoupili do utkání proti domácímu celku, který nás potrestal za nedůraz na brankovišti již ve 24 vteřině. V páté minutě po totožné akci a nedůrazu na brankovišti jsme již prohrávali o 2 branky. Ve druhé třetině diváci branku neviděli. Ve třetí třetině pojistil vítězství domácích třetí brankou nejlepší hráč na hřišti Brůža. Za nás korigoval po akci našeho benjamínka Míši Šepse Kryštof Dorňák a tím stanovil konečný stav na 1:3 z našeho pohledu.

Další utkání přeboru mladších žáků sehrajeme na domácím hřišti 10.4., kdy přivítáme Tygry z Mladé Boleslavy a mužstvo z Berouna.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:

"Proti Hostivaři se nám hraje vždy dobře, protože se snaží hrát stejně technický hokejbal jako my. Nevídaná přestřelka musela přítomné diváky bavit. Proti Rebelům se nám hraje špatně, jejich hráči jsou fyzicky vyspělejší, všechny tři branky jsme dostali z před brankového prostoru, kde se projevila fyzická převaha rebelských hráčů."

Sestava: Arnold Jiří, Čermák Jan - Dvorský Matěj, Doucha Filip, Větrák Filip, Richter Šimon, Sýkora Václav, Bilý Timotej, Arnold Derek, Benčát Tadeáš, Šeps Michal, Hlávka Vít, Dorňák Kryštof

  Tags: , , ,