MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci tentokrát nebodovali

Mladší žáci 12.11.2021   Milan Kubíček
4:7
HC Kert Park Praha (0:2; 2:3; 2:2) HBC Hostivař
Branky: 16 Richter (Hlávka), 18 Richter, 21 Richter (Hlávka, Dorňák), Čihák (Hlávka) - 1 Kvasnička (Otras), 10 Otras (Kvasnička), 14 Coufal (Němec), 17 Kvasnička (Vaniš), 18 Havlík (Kvasnička), 24 Kvasnička (Otras), 26 Otras (Kvasnička, Havlík)

Na Lužinách jsme přivítali pražského rivala, celek z Hostivaře. Utkání se odehrálo na kluzkém povrchu, takže bylo vidět, který z hráčů zvolil to správné obutí. Hosté se dostali do vedení hned v první minutě, když jsme my špatně vystřídali. Druhou branku jsme dostali po závaru před naší svatyní. V první části utkání jsme nedokázali překonat velmi dobře chytajícího brankáře. Hosté naopak dokázali využít každé skulinky ke vstřelení branky. První branku jsme vstřelili v druhé části až za stavu 3:0, jenže jsme vzápětí opět inkasovali. Po druhé třetině svítil na ukazateli stav 2:5 pro hostivařské. V první minutě závěrečné části jsme dokázali dvakrát skórovat a dotáhnout se na dostřel jediné branky. Bohužel opět jsme ale dostali dvě laciné branky, které rozhodli o vítězství Hostivaře.

2:1
SK Kelti 2008 - 09 (0:0; 1:0; 1:1) HC Kert Park Praha
Branky: 16 Šmíd (Hatlapatka, Koller), 23 Šlechta (Kravec) - 30 Richter (Hlávka)

Po utkání s Hostivaří jsme se přesunuli do Berouna, kde jsme odehráli utkání se starším mužstvem Keltů. Po první bezbrankové třetině se jako první prosadili domácí, když zpětnou nahrávku od mantinelu šťastně dorazil do branky jeden z domácích útočníků. Ve třetí periodě berounští své vedení po námi prohraném vhazování navýšili. V posledních čtyřech minutách jsme hráli bez brankáře a dokázali s Šimonem Richtrem vstřelit branku. Ale vyrovnat se nám již přes závěrečný tlak nepodařilo.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:

"V prvním utkání rozhodli rozdílné výkony obou brankářů, jinak se jednalo na mládežnickou kategorii a výborné utkání z obou stran. Rádi si s Hostivaří opět zahrajeme.  Druhé utkání v Berouně nemělo potřebnou šťávu. Od obou mužstev to byl pouze mdlý výkon. 

Ještě jedno zamyšlení: V Praze odpískal utkání pouze 1 rozhodčí, v klidu a výrobně. V Berouně rozhodčí nedokázali utkání řádně odřídit. Jak mám pak vysvětlit desetiletým a jedenáctiletým hráčům, proč tito stále stejní rozhodčí pískají utkání, tak jak to pískají. 

Další utkání sehrajeme příští týden v Kladně. Doufám, že nám v tom žádná vyšší moc nezabrání."

Sestava: Čermák Jan (G) - Arnold Jiří, Benčát Tadeáš, Bilý Timotej, Čihák David, Dorňák Kryštof, Doucha Filip, Dvorský Matěj, Hlávka Vít, Horský Lukáš, Kraml Adam, Laban Christián, Novák Kvido, Richter Šimon, Šeps Michal, Sýkora Václav, Větrák Filip.

  Tags: , , , , , , ,