MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

O víkendu vstupují mládežnické týmy do svých soutěží, Muži hrají 2. kolo na hřišti Letohradu

Dorost, Mladší žáci, Muži A, Přípravka, Starší žáci 10.09.2021   Milan Kubíček

Starší žáci si svůj víkendový zápas předehráli ve čtvrtek, kdy porazili v domácím utkání neškodné mužstvo z Berouna označené jako B tým (článek připravujeme). Zbylá mužstva zasáhnou do bojů o víkendu.

A tým po domácím vítězství nad Karvinou cestuje do východočeského Letohradu. Jeleni v prvním kole vysoko prohráli v Kladně 1:6, přesto nás nečekává ve specifickém prostředí jednoduchý zápas. Jak ho označují domácí na svých stránkách  souboj Davida s Goliášem. Naši hráči utkání určitě nepodcení a do Prahy přivezou tři očekávané  body. Utkání začíná ve 14 hodin a sledovat ho můžete bud přímo v Letohradě nebo textové zpravodajství na onlajnech onlajny.com.

V sobotu dopoledne od 9 hodin se poprvé představí přípravka. Její turnaj je hned za humny v Mladé Boleslavi. Soupeřem jí bude domácí tým Tygrů, Liberec a pražští Rebelové.

Dorostencům na úvod soutěže přiřadil los velmi silného soupeře Plzeň, která bude patřit mezi favority této skupiny. Uvidíme jak se náš tým na úvod se silným protivníkem popasuje. Utkání začíná ve 14 hodin na lužinském plastu.

Ještě před tímto utkáním nastoupí ke svým prvním utkáním mladší žáci. Přebor mladších žáků se hraje v této sezonně novým systémem, v hrací den odehrají vždy dva zápasy s různými soupeři. Od 9 hodin nastoupí proti mužstvu Rebel, s nímž se střetli minulý víkend na domácím turnaji, a jistě mu budou chtít oplatit porážku, která je stála první flek. V druhém utkání nastoupí proti Tygrům z Mladé Boleslavi.

Přijďte naše mládežníky podpořit, občerstvení po celý den otevřeno.

  Tags: , , , , , , , ,