MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci vybojovali stříbrné medaile

Mladší žáci, Nezařazené 08.09.2021   Milan Kubíček  Martin Horský

Víkend 4.-5.9. na Lužinách byl zasvěcen turnaji mladších žáků o pohár starosty Prahy 13. O turnaji jsme psali již dříve, nyní se podívejme podrobněji na výsledky domácího týmu. 5 turnajových zápasů, které se hráli 2x12 min přineslo následující výsledky. V sobotu jsme sehráli 3 utkání a zbývající 2 pak v neděli.

HC KERT PARK Praha- SK Rebel Praha 2:3 (0:2)

V úvodním  utkání jsme nastoupili v pražském derby proti Rebelům. V první polovině jsme byli horším týmem. Bez běhání a ohrožení branky se vyhrát nedá. Rebelové šli do zaslouženého dvoubrankového vedení. Do druhé části jsme zamíchali sestavou, zlepšili pohyb a šlo to. Po brankách Větráka a Richtera jsme vyrovnali. Tato dvojice měla následně obrovskou šanci otočit vývoj utkání, bohužel branka padla na druhé straně. Po chybě v obraně se prosadili Rebelové a kdo mohl v té chvíli tušit, že padl zlatý gól.

Branky: Filip Větrák, Šimon Richter

Nejlepší hráč utkání: Šimon Richter

 

HC KERT Park Praha - SK Inter Blovice 8:2 (2:2)

V první polovině se hrál vyrovnaný zápas. Inter se dostal do vedení, které brzy vymazal Větrák. Nadšeně hrající Blovice si vzali vedení zpět. I tentokrát jsme odpověděli, dokonce ve vlastním oslabení se prosadil Matěj Dvorský. Ve druhé polovině jsme viděli brankový apetit domácích. Šesti brankami v poklidu dokráčeli k prvnímu vítězství v turnaji.

Branky: 2x Šimon Richter, 2x Filip Větrák, Adam Kraml, Timotej Bilý, Vít Hlávka, Matěj  Dvorský

Nejlepší hráč utkání: Timotej Bilý

 

HC KERT Park Praha – HBC Pardubice 3:0 (1:0)

Asi náš nejlepší výkon.  Vyrovnaný zápas, výborní brankáři. První branku jsme vstřelili v přesilové hře. Filip Větrák od modré s přispěním teče pardubického obránce dával gól na 1:0. Druhá branka byla také vlastní. Střelu Matěje Dvorského si srazil nešťastně pardubický hráč do své sítě. Poslední branku dal Vít Hlávka po přesné nahrávce od Davida Čiháka po samostatném úniku. Výborně zachytal Honza Čermák.

Branky: Filip Větrák, Matěj Dvorský, Vít Hlávka

Nejlepší hráč utkání: Filip Větrák

 

HC KERT Park Praha – HBC Plzeň  4:1 (2:1)

V pravé nedělní poledne si chtěli domácí hráči pojistit cenný kov z turnaje. Tři nahrávky Filipa Větráka, tři branky Víti Hlávky a pozorný výkon Jana Čermáka, to byly hlavní postavy tohoto utkání.

Branky: 3x Vít Hlávka, Šimon Richter

Nejlepší hráč utkání: Jan Čermák

 

HC KERT Park Praha – SK Pedagog České Budějovice 4:2 ( 2:1)

Přímý souboj o stříbrné medaile jsme začali dobře a díky Kramlovi šli do vedení. Pedagog dokázal vyrovnat, ale brankou Hlávky jsme před pauzou opět odskočili. Jihočeši dokázali brzy po přestávce srovnat a začínalo se od nuly. Teprve branky Bílého a Dorňáka v závěru utkání nám přisoudily druhé místo a stříbrné medaile .

Branky: Adam Kraml, Vit Hlávka, Timotej Bilý, Kryštof Dorňák

Nejlepší hráč utkání: Vít Hlávka

 

Sestava: Jan Čermák Lukáš Horský, Matěj Dvorský, Filip Doucha, Kristián Laban, Šimon Richter, Filip Větrák, Timotej Bílý, Vít Hlávka, Václav Sýkora, Michal Šeps, Kryštof Dorňák, David Čihák, Jiří Arnold, Tadeáš Benčát, Adam Kraml

 

Kanadské bodování:

Filip Větrák 4+6

Šimon Richter 4+4

Vít Hlávka  6+2

Timotej Bilý 2+2

Kryštof Dorňák 2+2

Adam Kraml 2+0

Matěj Dvorský 2+0

Lukáš Horský 0+2

David Čihák 0+2

Václav Sýkora 0+2

Michal Šeps 0+1

V All Star turnaje

Nejlepší obránce: Šimon Richter

Nejlepší útočník: Filip Větrák

  Tags: , , , , ,