MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci přivítali doma hokejisty z HC Smíchov

Mladší žáci 01.09.2021   Milan Kubíček  Martin Horský

 

6:1
Není k dispozici žádný popis fotky.
HC Kert Park Praha (2:1;2:0;2:0) HC Smíchov 1913
Branky: Richter (Větrák), Větrák (Richter), Richter, Šeps (Větrák), Doucha (Šeps), Sýkora (Větrák)

Před tradičním turnajem sehráli mladší žáci přípravný zápas s hokejisty Smíchova.

Úvod utkání nám vyšel na výbornou. Filip Větrák proběhl obranou soupeře, přesně přihrál Šimonovi Richtrovi a ten střelou mezi nohy brankáře otevřel  brankový učet zápasu. Ihned po buly se situace opakovala, jen si naši hráči vyměnili role. Šíma nahrával, Filip zakončoval.

Hosty úvodní branky v jejich síti nepoložily a hra se postupně vyrovnala, navíc po špatné rozehrávce se dokázali brankově prosadit a rázem zle zatápěli Honzovi v naší brance. Ten ale další míček za svá záda nepustil.

Ve druhé části jsme začali více běhat a byli za své úsilí odměněni. Šimon Richter se zmocnil volného míčku v útočné třetině a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Další brankovou pojistku přidal benjamínek Michal Šeps po nahrávce Filipa Větráka. Pro Michala to byl první gól v žákovském utkání. Poté po přesné Richtrově přihrávce trefil Filip Větrák tyčku.

Ve třetí části se většinou hrálo v obranné třetině Smíchova. Další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Po výborném a důsledném napadání se dostal k míčku Šeps, přesně nahrál Douchovi, který zvýšil na rozdíl čtyř branek.

Poslední branku vstřelil Vašek Sýkora po další přesné přihrávce Filipa Větráka. Hosté se dostávali do občasných příležitostí, všechny vyřešila někdy i se štěstím  obrana nebo pozorný Honza v naší brance.

Sestava: Jan Čermák,  Lukáš Horský, Adam Kraml, Tadeáš Benčák, Václav Škrabálek, Filip Větrák, Šimon Richter, Jiří Arnold, Filip Doucha, Václav Sýkora, Michal Šeps

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka: "První zápas pro někoho poprvé na velkém hřišti.  Soupeř nás moc neprověřil. Mužstvo táhla dvojice Richter, Větrák. Velice dobře zahrál na postu obránce Lukáš Horský. Honza v brance podal soustředěný výkon a za obdržený gól  nemohl. Ostatní střídali lepší okamžiky s horšími. Nadějně se prezentoval přípravkář Michal Šeps. Čeká nás společně spousta práce, na tu se ale těším."

  Tags: , , , , , ,