MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Přípravka na domácím turnaji

Přípravka 14.06.2021   Martin Horský  Jitka Steibachová

V sobotu 5.6. jsme se ujali pořádání turnaje přípravek v rámci letního poháru, který se v červnu rozjel jako náhrada za zrušené jarní turnaje. Na našem hřišti jsme hostili 2 týmy berounských Keltů a tým z Nového Strašecí.

Po odhlášení týmu Rakovníka jsme se rozhodli postavit 2 domácí týmy, které jsme doplnili z řad šikovných minipřípravkářů. Do branky červeného týmu se postavil nováček Kryštof spolu s navrátilcem Honzíkem a záda žlutého týmu kryl zkušený Jakub Pometlo. Oba týmy čítali po 6 hráčích v poli, kde zkušené borce doplňovali minipřípravkáři. V turnaji každý tým sehrál 4 zápasy systémem každý s každým. V zápasech s berounskými Kelty se oběma našim týmům příliš nedařilo a všechna 4 vzájemná utkání skončila naší porážkou. S Novým Strašecím to pak bylo o poznání lepší a oba naše celky zvítězily. Při bodové rovnosti přišlo na závěr nejzajímavější utkání, a to souboj obou našich celků. Utkání bylo velice vyrovnané a po řádné hrací době skončilo remízou 3:3. Po vzájemné dohodě jsme nechali kluky jet samostatné nájezdy, kde měl každý hráč 1 pokus. I toto klání nakonec skončilo remízou, která nám byla asi tento den souzena. Na závěr děkujeme hráčům za předvedené výkony, rodičům za podporu a pomoc s pořádáním.

 

Vyjádření trenéra Martina Horského: "Po dlouhé pauze jsme měli konečně možnost sehrát soutěžní utkání. Na turnaj se nám podařilo sestavit 2 týmy, které jsme doplnili z řad minipřípravkářů, takže jsme hráli na 2 trojice a všichni dostali dostatek prostoru na hřišti. Po dlouhé době se do sestavy vrátil ostřílený brankář Honzík, kterého doplnil nováček Kryštof. Všichni hráči předvedli výkony které jsme od nich očekávali. Každý hráč tuší co se mu dařilo a co naopak ne a na čem musíme dále na trénincích zapracovat."

Sestava:

Červený tým: Jan Čermák, Kryštof Machýtka – Adam Kraml, Oliver Ondík, Šimon Richter, Richard Steinbach, Václav Sýkora, Michal Šeps (trenér M. Horský)

Žlutý tým: Jakub Pometlo – Jakub Bláha , David Čihák, Filip Doucha, Vojtěch Pleštil, Václav Škrabálek, Filip Větrák (trenéři Z. Bláha, P. Doucha)