MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Starší žáci ovládli deštivé utkání v Novém Strašecí

Starší žáci 14.10.2020   Milan Kubíček  Václav Křivánek

1:8

HBC Nové Strašecí (0:1;0:4;1:3) HC Kert Park Praha
Branky: Větrák (Drnec), Adam (Broulík, Chán), Broulík (Chán, Vrabec), Drnec (Hlávka, Větrák), Broulík (Janda), Janda (Broulík), Hlávka (Křivánek), Lanzendorf
Sestava KER: Slaboch, Horský, Vrabec, Křivánek, Adam, Lanzendorf, Drnec, Větrák, Chán, Stašák, Hlávka, Janda, Hampl, Broulík

Jak již bývá několik let tradicí, utkání v Novém Strašecí se odehrálo ve stálém dešti. Jakoby se hráči nemohli v tomto chladném počasí dostat do provozní teploty a podle toho vypadala i naše hra v první třetině - pomalá a bez nápadu. Není divu, že se ujala jen jedna z našich brankových příležitostí. Po nahrávce Radima Drnce otevřel skoré utkání Ondra Větrák.

Změnu k lepšímu nenaznačil ani úvod druhé části. Impuls přinesla až naše první přesilová hra, kdy po přesné souhře celé formace pálil do odkryté branky Adam. Zanedlouho jsme dostali příležitost další početní výhody a opět jsme rozebrali bránící čtveřici. Tentokrát zakončoval do prázdné branky Daniel Broulík. Od té doby déšť nedéšt začalo utkání kluky konečně bavit. Do konce druhé periody přidali další dvě branky Drncem a znovu Broulíkem.

Třetí část navázala na konec druhé třetiny. Broulík vyzval ke skórování Jandu, poté se dočkali i domácí zásluhou Bárty, který prostřelil střídajícího Horského v naší brance. Šikovná teč Honzy Hlávky a první branka v hokejbalovém utkání Marka Lanzendorfa ukončily brankový účet utkání.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:

Vytrvalý déšť poznamenal úroveň utkání. Ze začátku jsme se rozjížděli pomalu, od poloviny utkání se mi hra líbila. I když na silnějšího soupeře by nemusela stačit.

  Tags: , , , , ,