MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Větrák provětral obranu Keltů

Mladší žáci 13.10.2020   Martin Horský
3:7
SK Kelti 2008 - 09 (1:1;1:3;1:3) HC Kert Park Praha
Branky: Hlávka (Škrabálek), Větrák (Bílý), Větrák (Drnec), Richter (Bílý), Větrák ( Richter), Větrák (Drnec), Adam (Větrák)
Sestava KER: Horský, Lanzendorf, Drnec, Adam, Špák, Richter Š., Hlávka V., Větrák O., Bílý, Škrabálek, Doucha

Mladší žáci nastoupili v Berouně proti mužstvu mladších Keltů. Vinou karanténních opatření na některých stodůleckých školách jen s devíti hráči do pole proti třem kompletním řadám domácích.

Utkání jsme začali tlakem, z něhož jsme vytěžili branku z hole Hlávky, poté převzali iniciativu domácí a za svou snahu byli po zásluze odměněni vyrovnávací brankou.

Do druhé části nastoupili domácí bez ostychu a najednou jich bylo plné hřiště, navíc vystihli naší špatnou rozehrávku a dostali se do zaslouženého vedení. V tu chvíli začal úřadovat na hřišti hráč s číslem 14 v našem dresu Ondra Větrák. Ihned po vhazování si vyměnil míček s Bílým a vyrovnal. O chvilku později fauloval unikajícího Kelta jen za cenu trestného střílení, Adam Horský v naší brance domácího střelce vychytal. Při další naší akci jsme už vedli. Drnec nahrál Větrákovi, ten se protáhl obranou soupeře a nadvakrát překonal domácího brankáře. Brankový účet druhé třetiny uzavřel Šimon Richter po samostatném úniku.

Kdo si myslel, že je hotovo, ten se mýlil. V přesilové hře domácí snížili na rozdíl jediného gólu. Zlom v utkání přinesly dva zásahy dnes produktivního Ondry Větráka, na které již domácí nenašli odpověď. Poslední branku vstřelil v přesilové hře Václav Adam.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:

Utkání jsme nechtěli odkládat, přestože v pátek nám karanténa nepustila další hráče a tak nás jelo jen devět. O to bylo utkání náročnější a chtěl bych všem hráčům poděkovat za odmakané utkání, i když tam byly chyby v rozehrávce, ze kterých nás domácí dvakrát potrestali. Zápas to byl Ondry Větráka, který znamenal neustálou hrozbu pro obranu Keltů.

  Tags: , ,