MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Starším žákům se nedaří a nedaří

Starší žáci 17.06.2020   Milan Kubíček  Václav Křivánek

1:8

HC Kert Park Praha (0:3;1:2;0:3) HBC Alpiq Kladno
Sestava KER: Štráberger, Slaboch - Vrabec, Adam, Křivánek, Lanzendorf, Drnec, Chán, Hampl, Broulík, Janda, Néma, Bílý

První utkání na zrekonstruovaném hřišti jsme sehráli v páteční podvečer se silným Kladnem. Kladno podle očekávání mělo od začátku převahu, nám se ale dařilo držet dlouho vyrovnané skóre. Až v desáté minutě se hosté poprvé prosadili, druhou branku přidali po našem zaváhání v předbrankovém prostoru, třetí padla v přesilové hře.

Druhá třetina byla herně nejvyrovnanější, i když Kladno vstřelilo dvě branky. Nám se zásluhou Kuby Némy podařilo snížit. Vstřelená branka nás povzbudila a zle jsme hostům zatápěli v jejich obranném pásmu, bohužel bez brankového efektu. Třetí část hry ovládli opět hosté a vstřelili další tři branky z přesilových her.

Fotogalerie

1:5

HC Kert Park Praha (0:0;1:2;0:3) SK Kelti 2008
Branky:
Sestava KER: Slaboch, Štráberger - Vrabec, Adam, Křivánek, Lanzendorf, Drnec, Chán, Hampl, Broulík, Janda, Néma

Zápas s Kelty pro nás začal dobře. V první třetině jsme hosty přehrávali a ke gólu jsme neměli daleko. Némovu střelu zastavilo břevno, po akci Broulíka míček poskakoval na brankové čáře, možná i za ní, stav utkání se ale neměnil. Druhá třetina začala pro nás smolně. Zbytečně tvrdý faul hostujícího Frolíka na našeho Broulíka skončil pro našeho hráče špatně, několik týdnů bude jeho pravou nohu zdobit sádrová ozdoba.

Utkání dál bylo v naší režii, dokonce jsme šli do vedení. Křivánek nahrál Jandovi, ten uvolnil Drnce, který chladnokrevně proměnil. Do konce třetiny však Kelti dokázali dvěma brankami Krbce otočit zápas. Ve třetí třetině nám docházely síly. Po třetí brance v naší síti jsme už utkání jen dohrávali. Kelti přidali ještě gól zásluhou agilního Krbce a oplatili nám přesně stejným výsledkem porážku ze svého hřiště.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka

První utkání bylo zcela v režii favorizovaného Kladna. Měli jsme světlé okamžiky, ale i ty hrůzostrašné. Ve druhé části jsme mohli přidat nějakou tu branku, situace jsme však nevyřešili správně. V sobotu jsme měli proti Berounu skórovat v první třetině, kdy jsme na to šance měli. Po zranění Broulíka se nám sestavu zúžila na 9 hráčů a ve třetí třetině se projevila i únava z pátečního utkání. Ještě nám zbývá odehrát domácí utkání s Kovem 27.6. od 11 hodin.

Fotogalerie

  Tags: , , , , , ,