MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci na turnaji v Plzni skončili na druhém místě

Mladší žáci 23.01.2020   Milan Kubíček

Velmi kvalitně obsazeného turnaje v Plzni se zúčastnili naši mladší žáci. Celkem sehráli čtyři utkání, v nichž porazili domácí Plzeň 3:1, v pražském derby si poradili s Rebely, když zvítězili vysoko 7:2. V posledním utkání vstřelili 6 branek do sítě prachatických hokejbalistů. Nestačili jsme jen na Svítkov Pardubice, kde jsme zaspali začátek utkání. Ve druhé polovině utkání jsme soupeře přehrávali, ale ztrátu z úvodu utkání jsme již dotáhnout nedokázali a prohráli 2:5.

Sestava: Horský Adam, Čermák Jan, Vrabec Antonín, Richter Šimon, Jebousková Julie, Adam Václav, Špák Dominik, Drnec Radim, Chán Jakub, Stašák Filip, Suchánek Ondřej, Richter Adam, Hlávka Jan, Hlávka Vít, Větrák Ondřej, Větrák Filip.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:
Potěšitelné bylo, že jsme na turnaj odjeli skoro v plné sestavě. Chyběl jen Jirka Křivánek a Tim Bílý. Ty nahradili přípravkáři Ondřej Suchánek a Filip Větrák. Celý turnaj jsme odehráli na tři útočné formace a pět obránců. Nejlepší utkání z mého pohledu bylo s domácími mečouny. Od začátku jsme  dokázali napadat rozehrávku a tím si vytvářet šance.

Druhé utkání nevyšlo Honzíkovi Čermákovi v naší brance. Sportovně přiznáme, že Svítkov byl lepší a turnaj po zásluze ovládl. Zbylá dvě utkání si byla podobná. Obě mužstva jsme přehrávali, škoda malých výpadků, kdy dokázal soupeř skórovat. Když jsme přepnuli na vyšší stupeň, opět jsme brankově odskočili. Dalším plusem byla naše produktivita - 18 branek, 8 střelců. Góly dávaly všechny formace, i když jsme je během turnaje přehazovali. I to nám ukázalo něco do jarní části.

Turnaj odchytal výborně Adam Horský, jenž byl vyhlášen naším nejlepším hráčem. Na turnaji inkasoval pouze jednou. Na závěr bych chtěl poděkovat Martinovi Šachovi, který mi pomohl na střídačce. Rodičům za podporu a plzeňským za pozvání a pěkný turnaj.

PS vzkaz do Berouna: Nezahálíme, místa v tabulce si vyměníme.

  Tags: , , , , , ,