MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Junioři porazili Třinec 10:1

Junioři 02.12.2019   Martina Suchánková  Pavlína Šachová

10:1

HC Kert Park Praha (3:1;4:0;3:0) HBC Enviform Třinec
Branky: Suchánek (Hustoles), Jágr (Taufer, Suchánek), Janiurek (Kovárník, Taufer), Hustoles (Charbuský, Suchánek), Janiurek (Kovárník, Krbec), Jágr (Hrdlička, Barták), Hrdlička (Jágr, Hustoles), Síla (Janiurek), Sedlák (Skorčík, Síla), Sedlák (Jizba M)
Sestava KER: Šach (Jirsa) – Hrdlička, Charbuský, Kovárník, Jizba D, Síla, Skorčík- Jágr, Suchánek, Hustoles, Kubínová, Taufer, Krbec, Janiurek, Mikeš, Sedlák, Barták, Jizba M, Šebek

Hodnocení trenéra Jana Soudila:

Dnes jsme se postavili soupeři, o kterém jsme neměli mnoho informací a nevěděli jsme, v jaké bude sestavě. Do zápasu jsme chtěli vstoupit jako vždy aktivně se spoustou střelby a aktivním napadáním. Myslím, že naše pokyny hráči relativně pochopili, ačkoli jsme dostali nešťastný gól snad spoza brány. Upřímně jsem si říkal, aby tým Třince nezačal hrát „beton“ zezadu a my se budeme trápit v koncovce. To se ale nestalo a o pár minut později se Suchánek vytočil a rychlou střelou srovnal na 1:1.

Již předtím bylo pár šancí a musím přiznat, že brankář Třince mne uchvátil svým stylem v bráně. Pro nás to byla výhoda, trénovali jsme poslední tréninky rotaci a náběh na odražené balony, a ačkoli to nebylo dokonalé, mohli jsme z toho těžit a dobít branku Třince deseti góly. Jak jsem říkal v minulém hodnocení, cíle máme vysoko, ale stále máme na čem pracovat a nyní jde o to, aby si to kluci trochu srovnali v hlavách, začali jezdit na sto procent, protože jaro bude těžké.

V tomto zápase bych chtěl vyzdvihnout výkony Fandy Charbuského a Marka Síly, kteří odehráli slušný zápas, co se týká obrany - jednoduchý účelný hokejbal bez chyb. Doufám, že i ostatní obránci k tomu dospějí. Jinak bych chtěl klukům a holkám poděkovat za fajn necelou půl sezónu, že jsme tam, kde jsme a těším se na zimní přípravu, kde pojedeme na sto procent.

Fotogalerii od Pavlíny Šachové naleznete pod tímto odkazem.

  Tags: , , , , , ,