MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Junioři podali proti Prachaticím zlepšený výkon a zvítězili 4:0

Junioři 11.11.2019   Martina Suchánková  Pavlína Šachová

4:0

HC Kert Park Praha (0:0;1:0;3:0) HBC Prachatice
Branky: Hustoles (Manhartová), Jágr (Suchánek), Suchánek (Jágr, Charbuský), Jágr (Suchánek)
Sestava KER: Šach (Jirsa)- Hrdlička, Charbuský, Jizba D, Vrabec, Kovárník, Šebek – Suchánek, Jágr, Sedlák, Hustoles, Manhartová, Krbec, Kubínová, Jizba M, Mikeš, Síla, Barták

Hodnocení trenéra Honzy Soudila:

Ve čtvrtek jsme odehráli strašlivé utkaní proti Kovu, proto jsme před zápasem s Prachaticemi byli dost peprní k našim hráčům. Trénujeme spoustu věcí pravidelně a občas to vypadá, že spíše netrénujeme, čtvrtek toho byl příkladem. Do zápasu s Prachaticemi jsme vstoupili v relativně slušném tempu, chtěli jsme hrát svoji hru a soupeře utahat, protože hrál v 9 lidech.

První třetina podle toho vypadala, ačkoli šancí jsme měli mnoho a po prvních patnácti minutách mohlo být po zápase, z tutovek jsme nedokázali vstřelit branku. Druhá třetina se vedla ve stejném stylu hry. Snažili jsme se tlačit aktivním pressingem a dostávali jsme se do šancí, které vedly k první brance. Kluci se trochu uklidnili, i když věděli, že není ještě konec.

Třetí třetina se nám povedla nejlépe. Podařilo se nám dát tři branky a bylo po zápase. Soupeř občas zahrozil z chyb naší obrany, ale podržel nás Martin Šach v bráně, který to bez větších předchozích zákroků, neměl v chladném počasí úplně jednoduché. Zbytek zápasu jsme dohráli v klidu u soupeře, který byl fyzicky na dně. Od našeho týmu to byl průměrný zápas. Myslím, že kvality jsou o dost výš, ale budeme na nich muset ještě zapracovat, abychom s přehledem postoupili do play off a hráli o nejvyšší možné cíle.

Fotogalerii od Pavlíny Šachové naleznete pod tímto odkazem.

  Tags: , , , ,