MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Junioři se s hradeckými Piráty hledali, utkání nakonec rozhodli v samostatných střílení

Junioři 08.10.2019   Milan Kubíček  Pavlína Šachová

Junioři - sobota 05.10.2019

4:3ss
HC Kert Park Praha (2:1,0:1,1:1) HBC Hradec Králové 1988
Branky: Kovárník (Krbec), Kovárník (Hrdlička), Hrdlička (Kovárník), Krbec (vítězný nájezd)
Sestava Kertu : Šach – Hrdlička, Jizba D., Charbuský, Skorčík, Vrabec, Šebek - Sedlák, Kovárník, Hustoles, Krbec, Manhartová, Kubínová, Síla, Taufer, Mikeš, Jizba M.

Junioři přivítali v dalším domácím utkání mužstvo z Hradce Králové. Úvod utkání vyšel lépe hráčům z východočeské metropole a z prvního vážného ohrožení Šachovi branky se ujali vedení. Do konce první části se podařilo domácím hráčům díky důrazu dvojice Hustoles Kovárník na brankovišti dvakrát skórovat a otočit stav utkání ve svůj prospěch.

Ve druhé části se naším hráčům střelecky nevedlo, přes řadu šancí si žádná střela nenašla cestu za brankáře Pirátů. Ti naopak z nenápadné akce srovnali stav zápasu. Po bouřce v kabině nastoupili do třetí třetiny hráči s odhodláním získat vítězství a po bombě Hrdličky se skutečně ujali vedení.

Bohužel konec zápasu vyšel lépe hradeckým, kteří při hře čtyři na čtyři přečíslili naší obranu a po třetí v utkání dorovnali stav utkání. Prodloužení branku nepřineslo, a tak se o bonusový bod rozhodlo v samostatných nájezdech, které jsme ovládli díky proměněným nájezdům Krbce a Kovárníka. Střelci Hradce si na Martina Šacha nepřišli.

Hodnocení trenéra Karla Manharta:

Z naší strany ne moc povedené utkání. Soupeře jsme nepodcenili, ale vázla nám souhra, neměli jsme klid na hokejkách a možná jsme nezvládli roli mužstva, které mělo doma získat plný počet bodů. Hradec hrál asi to, na co měl, zbytečně nic nevymýšlel a bylo vidět, že jeho hráči plní do puntíku taktické pokyny trenéra.

Fotogalerii od Pavlíny Šachové naleznete pod tímto odkazem.

  Tags: , , , , , ,