MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Vyzpovídali jsme letošní posilu A-týmu, Honzu Krtičku

Muži A 26.02.2012   Michal Pěch


Ahoj Honzo, pověz nám jak jsi se dostal do Kertu?

Ahoj Martine, do Kertu mě přivedl Tomáš Sikora. Už loni jsme se o tom bavili, ale nakonec to dopadlo až letos. Chtěl jsem zkusit znovu hrát extraligu.

Máš celkem velkou historii hrál jsi již za celkem úspěšné kluby, můžeš nám to přiblížit kudy se vedli tvé hokejbalové cesty až k nám do Kertu?

No…Byly to 4 kluby před Kertem. První byla Habešovna, pak Ústí s Mostem, ty byli dokonce v jedné sezóně a loni jsem hrál v Novém Strašecí.

Na jaké angažmá vzpomínáš nejraději a proč?

Vzpomínám na každé z nich, ale samozřejmě nejvíc se mi pod kůži dostala Habešovna. V Habešovně jsme měli výbornou partu se skvělým trenérem a lidma kolem nás, kteří dělali hokejbal s radostí.-) Byla radost za ni hrát.

Také jsi byl nějakou dobu v zahraničí, za jakým účelem to bylo?

Jééé no to už je pěkně dávno. Jak by řek starej Týba, dělal jsem tam hamburgery:-D pravda je ta, že jsem tam hrál hokej, byl to fajn rok.

O návratu jsi neuvažoval?

Další sezónu jsem se chtěl vrátit asi v půli sezóny, ale už jsem nedostal turistický vizum na které mně do Států pustili předtím, takže čekat na pracovní nebo studentský v půlce sezóny už nemělo cenu.

A co říkáš na nový tým ve kterém působíš, zázemí, hráči, realizační tým?

Jsem rád, že se nám daří nad očekávání, tohle asi před začátkem sezóny nikdo nečekal. Ale to nejdůležitější teprve přijde. Já jsem v Kertu spokojenej po všech stránkách.

Jak se ti zatím hraje pod koučem p.Kurfurstem?

Pan Kurfurst je člověk na správném místě, což už prokázal v Plzni. Jsme první po podzimu, takže není důvod si na něco stěžovat. Snad to bude takhle pokračovat a my uděláme co nejlepší výsledek.


Nyní probíhá zimní příprava na jarní část? Můžeš jí porovnat s přípravami, které jsi měl v předchozích klubech?

Zimní příprava byla výborná, chodili všichni poctivě a hodně se trénovalo, snad se to projeví i na jaře v soutěži. Každý trenér dělá něco jiného - mně osobně překážky a tělocvična bavila.

Jak si myslíš, že vstoupíte do jarní části? Bude tým na podzimní vítězné vlně?

Doufám, že jo, i když start nebude vůbec lehký – máme doma Most a Ústí. Uvidíme, půjdeme zápas od zápasu jako na podzim a snad vše dobře dopadne.

Tímto ti děkuji za tvůj čas a hodně štěstí jak v osobním tak sportovním životě.

Taky děkuju. Ahoj

autor: Martin Kruček

  Tags: , , , , ,