MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Pohár starosty Prahy 13 zůstal doma v rukou mladších žáků

Mladší žáci 11.09.2019   Milan Kubíček  Václav Křivánek

Od pátku do neděle probíhal na Lužinách 7.ročník turnaje O Pohár starosty Prahy 13 tentokrát vypsaný pro kategorii mladších žáků. V konkurenci pěti mužstev náš tým bez porážky dokázal turnaj ovládnout. Mladší žáci postupně dokázali porazit HBC Hostivař 10:5, Tatran Třemošná 4:1, HBC Lišky Liberec 19:0, čimické Rebely 10:2 a Ráčky z Rakovníka 7:0. Do závěrečného All stars turnaje se dostal obránce Antonín Vrabec a útočník Adam Richter.

Sestava: Horský Adam, Čermák Jan, Vrabec Antonín, Adam Václav, Jebousková Jůlie, Richter Šimon, Křivánek Jiří, Stašák Filip, Větrák Ondra, Richter Adam, Větrák Filip, Doucha Filip, Szklenár Matyáš, Horský Lukáš, Bílý Timotěj.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka

Na turnaj jsme se těšili. Museli jsme se bohužel obejit bez zraněného Radima Drnce a nemocného Dominika Špáka. U Dominika mě neúčast zvlášť mrzí, protože jsme ho chtěli vidět na velkém hřišti. Soupeře jsme dokázali přehrávat a až na první utkání jsme dokázali vzadu hrát zodpovědně. Na neděli posílila obranu naše slečna Jůlie a bylo to znát. Vepředu ti starší, co již mají něco odehráno, zahráli velice dobře. Byl jsem nadšený z přípravkářů Filipa Douchy a Filipa Větráka, v neděli se k nim výkony přiblížil Lukáš Horský a Tim Bílý. Brankáři nezklamali ani nezazářilim musí se naučit soustředit, i když nejsou moc v permanenci. Výsledek nepřeceňujeme již v neděli nás čeká první mistrák, kdy na Lužiny dorazí Vlci z Chomutova.

Fotogalerie

  Tags: , , , , , ,