MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Junioři v první zápase Pardubicím nestačili, svému soupeři podlehli 1:7

Junioři 10.05.2019   Zdeněk Strych  Pavlína Šachová

Junioři - sobota 04.05.2019

7:1
HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (2:1;5:0;0:0) HC Kert Park Praha
Branky: Kovárník (Sedlák)
Sestava Kertu : Šach (Jirsa) – Suchánek, Hrdlička, Kosinová, Jizba D, Herzigová, Charbuský, Šebek, Kovárník, Sedlák, Jágr, Janiurek, Krbec, Manhartová, Patočková, Síla, Mikeš, Mika

V sobotu 4.5. 2019 jsme odjeli do Pardubic na první zápas čtvrtfinále play off juniorské extraligy. Soupeřem nám byl místní celek Autoskla.

Začátek první třetiny byl v režii domácího týmu, který rychle přistupoval k našim hráčům a hráčkám a nic nám v útočném pásmu nedovolil. První gól zápasu padl v 9. minutě do naší branky. O minutu dál však již bylo srovnáno, když po přihrávce Filipa Sedláka se do branky domácích trefil Jakub Kovárník. Stav 1:1 jsme však do konce třetiny neudrželi. Minutu před jejím koncem šli domácí do vedení po chybě naší obrany za naší brankou.

Druhá třetina se nám vůbec nepovedla. Domácí nás k ničemu nepustili a sami dokázali skóre navýšit dvěma až na 7-1 využitými přesilovkami i gólem v oslabení. Po druhé třetině bylo hotovo. V třetí třetině branka žádná nepadla. Stínem této části bylo nešťastné zranění Karolíny Kosinové ze souboje u mantinelu. Pardubice se tak ujali vedení v sérii na zápasy 1:0. Bohužel nám nepomohla ani výborná divácká kulisa. Dělali jsme fatální chyby, které zkušenější a vyspělejší soupeř okamžitě trestal.

Fotogalerii od Pavlíny Šachové naleznete pod tímto odkazem.

  Tags: , , , , , , ,