MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci získali o víkendu pět bodů

Mladší žáci 08.04.2019   Milan Kubíček  Jiří Drnec

Nabitý program mělo o tomto víkendu mužstvo mladších žáků. V sobotu nastoupilo v Ústí nad Labem, v neděli odehrálo utkání v Berouně.

Mladší žáci - sobota 06.04.2019

0:2
Elba DDM Ústí nad Labem (0:1;0:1;0:0) HC Kert Park Praha
Branky: 2x Néma
Sestava Kertu : Štráberger, Slaboch - Broulík, Nevšímal, Adam, Janda, Drnec, Néma, Szklenár M., Szklenár P.

Před zápasem v Ústí nad Labem se nám úplně rozpadla sestava. Vinou zranění, nemocí a školních akci jsme odjeli na zápas s osmi hráči do pole + dva brankáři. Domácí, jenž na Lužinách dostali patnáct branek, proti nám nastoupili na tři formace. Zápas se hrál za krásného slunečného počasí, což hráči zrovna s radostí nekvitovali.

Úvod utkání nám vyšel na výbornou. Již ve dvacáté šesté vteřině se trefil Jakub Néma po nahrávce Patrika Jandy. I nadále jsme byli lepší a domácím dělalo velké problémy neinkasovat. V polovině třetiny se přeci jen domácím podařilo zahrozit, ale pozorný Patrik Štráberger podržel svůj tým. Druhá část nám přinesla uklidňující branku. Patrik Szklenár obral o míček váhajícího obránce, přihrál Patrikovi Jandovi, jenž našel mezi kruhy Jakuba Nému, který měl před sebou poloprázdnou branku a střelou pod horní tyčku navýšil naše vedení. Ve třetí části síly ubývali a ubývali, ale ztratit vyhrány zápas jsme nechtěli. Každý v sobě našel poslední zbytky sil a tak jsme utkání dovedli do vítězného konce.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:

Sestava se nám rozpadla jako domeček z karet. Utkání jsem již nechtěl překládat a to jsem netušil, že mi ráno přijdou další dvě omluvenky ze zdravotních důvodů. Mužstvo ukázalo neskutečnou morálku. Hráči si opravdu hrábli až na dno sil. Oba brankáři mužstvo podrželi, závěr jsme odehráli velice zkušeně. Byl jsem na Vás pyšný.

Mladší žáci - neděle 07.04.2019

4:5 ss
SK Kelti 2008 (0:2;2:2;2:0) HC Kert Park Praha
Branky: Néma, Adam, 2x Janda, Broulík
Sestava Kertu : Štráberger, Slaboch - Broulík, Nevšímal, Adam, Janda, Drnec, Néma, Szklenár M., Szklenár P., Richter, Větrák, Bílý

V neděli nás čekal zápas na neoblíbeném hřišti v Berouně. Od začátku utkání se nám nechtělo běhat, přesto jsme se v první části hry dostali do dvoubrankového vedení zásluhou Némy a Adama, jenž se prosadili dorážkou na brankovišti. Ve druhé třetině se dvakrát trefil Patrik Janda. Nejprve jeho střela z mezikruží zapadla k tyčce domácí branky, poté v samostatném úniku po krásné nahrávce od Broulíka.

Domácí se však nevzdali, vystřídali brankáře a v polovině střetnutí poprvé po naší ztrátě ve středním pásmu slavili branku. Za nedlouho poté jsme špatně rozehráli a domácí trestali po druhé. Ve třetí části jsme pokračovali v naší bezstarostné hře a přišel trest. Domácí dvěma slepenými góly vyrovnali a hnali se za dokonalým obratem. Naštěstí nás vysvobodil konec utkání. V samostatných nájezdech se jako jediný prosadil Daniel Broulík a rozhodl o bonusovém bodu pro náš tým.

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:

Do utkání jsme vstoupili s tím ,že se nám nemůže nic stát. Lehce získaný náskok v tom některé hráče utvrzoval. Jen si tady zahrát, moc neběhat, moc se neunavit. Domácí zjistili, že se s námi dá hrát a prostě nás přeběhali a přehráli srdíčkem. Gratuluji domácím, jak se dokázali zvednout a my na jejich hru v euforii nenašli odpověď.

  Tags: , , , , , ,