MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Kert Park v neděli nezaváhal, výhrou 7:2 získal matchball

Muži A 08.04.2019   Anna Kuželová  Michal Pěch

Pražané i v neděli ukázali, jak moc si jdou za postupem. Bylo to ale KOVO, kdo šel ve druhém utkání jako první do vedení. Tomáš Ruda se trefil přesně pod břevno. Kert Park obdržená branka ale nakopla a během třičtvrtě minuty pálil do černého hned třikrát! Po Petru Dulavovi se trefil také Jan Střecha a po něm ještě Petr Danko. Leoše Gerlicha vyhnal z brány čtvrtý střelec domácích Tomáš Wróbel. Do první sirény překonal střídajícího Václava Laina ještě Petr Danko.

Po bláznivé první třetině se ta druhá uklidnila. Diváci se branek nabažili v první patnáctiminutovce až dost. Šancí bylo k vidění mnoho, ale skóre se už neměnilo. Proti byli buď maskovaní muži, nebo dobře postavené brankové konstrukce.

Ke střídání gólmanů došlo také na domácí straně a po necelé minutě se Jan Mroviec musel orosit. V přesilové hře totiž hostující celek nastřelil tyčku. Po využité přesilové hře Adamem Postulkou, se další početní převaha Kert Parku nepodařila, a navíc hned po ní se prosadil hostující Jonáš Kyclt. Poslední slovo měl však Petr Danko, který zkompletoval svůj hattrick a už jen potvrdil druhou výhru Kert Parku.

  Tags: , , , , , , ,