MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Úspěšný kralupský turnaj minipřípravek na Palmovce

Minipřípravka 27.02.2019   Martin Horský  Jiří Kraml, Martin Horský

V neděli 24.2. jsme se zúčastnili zimního kralupského turnaje, který byl nečekaně týden před konáním z kralupské haly přesunut na venkovní hřiště v Praze na Palmovce, stejně jako sobotní přípravky. Ač v průběhu týdne v Praze panovalo téměř jarní počasí, předpověď na víkend slibovala výrazné ochlazení, které se sice naplnilo, ale odpolední slunce průběh turnaje příjemně prohřálo a všichni si odpoledne s hokejbalem na Palmovce užili. My jsme byli nominováni do druhé poloviny turnaje společně s Rakovníkem, Mladou Boleslaví a Hostivaří. Hrál každý s každým a při počtu pouhých 3 zápasů na tým byl herní čas zvýšen na 3x7min.

HC Kert Park Praha – HBC Mladá Boleslav 9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
Hned první utkání s boleslavskými Tygry ukázalo, že jsme dorazili v silné sestavě. Většinu utkání jsme měli mírnou převahu, což se projevilo i gólovými zápisy, které se zastavily na čísle 9. Potěšující je nula na našem kontě, za což patří pochvala Honzovi Čermákovi i všem ostatním za zodpovědnou hru dozadu. Branky: Richtr 3x, Vymazal 2x, Čihák, Kraml, Sýkora, Větrák.

HC Kert Park Praha – HBC Rakovník 11:0 (6:0, 5:0, 0:0)
V druhém utkání jsme se potkali s Rakovníkem. Po odstoupení Adama jsme sestavu upravily ze 3 trojic na 2 čtveřice. Toto utkání mělo obdobný průběh jako to úvodní. Hned od samého úvodu jsme se ujali vedení a po první třetině vedli již 6:0. Ve druhé jsme navýšili o dalších 5 branek a ve třetí třetině jsme si již utkání pohlídali i s druhou nulou na našem kontě. Branky: Vymazal 5x, Richter 3x, Čihák, Horský, Větrák.

HC Kert Park Praha – HBC Hostivař 18:3 (3:1, 8:1, 7:1)
Poslední utkání jsme sehráli s Hostivaří. Úvodní třetina tohoto utkání byla celkem vyrovnaná, i tak jsme ji ale zakončily zaslouženým vedením 3:1. Škoda, že další průběh se nesl již v duchu ubývajících sil hostivařských, kteří dorazili pouze s 5 hráči v poli, což se projevilo na hřišti i na skóre a ubralo na jinak velké atraktivitě našich soubojů. Ale i tak přes náš gólový příděl jsme ještě dvakrát inkasovali. Branky: Richtr 8x, Horský 3x, Suchánek 2x, Vymazal 2x, Bašta, Čihák, Větrák.

Turnaj jsme absolvovali se 3 vítězstvími, plným ziskem 6 bodů a skóre 38:3. Turnaj trochu netradičně skončil posledním utkáním bez obvyklého závěrečného vyhlášení a ocenění hráčů. Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům za předvedenou hru, pořadatelům za uspořádání turnaje a rodičům a fanouškům za podporu.

Vyjádření trenéra Martina Horského:
Na turnaj jsme dorazili v ideálním počtu 9 hráčů a 1 gólmanem, což nám umožnilo hrát na 3 kompletní lajny, i když po odstoupení Adama jsme složení upravili na 2 čtveřice, kde se hráči střídali. S předvedenou hrou jsem byl nadmíru spokojen, všichni hráči plnili, co jsme si předsevzali, předvedli řadu pěkných nahrávek a gólových akcí. Kde nás pata pálí a na co je třeba se dále zaměřit víme, ale těší mě vzestupná forma u všech hráčů, včetně nováčků. Pochvalu zaslouží gólman Honza Čermák, který vychytal 2x čisté konto a za celý turnaj jsme obdrželi jen 3 branky. Pozitivní je také to, že všichni hráči dali alespoň jeden gól“.

Sestava: Jan Čermák (G) - Jakub Václav Bašta, David Čihák, Lukáš Horský, Adam Kraml (1. zápas), Šimon Richter, Ondra Suchánek, Václav Sýkora, Filip Větrák, Šimon Vymazal.

Fotogalerie

  Tags: , , , , , ,