MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Junioři zvítězili v derby s Kovem jasně 7:0

Junioři 28.11.2018   Tomáš Tuček  Pavlína Šachová

Junioři - pátek 23.11.2018

0:7
TJ Kovo Praha (0:2;0:1;0:4) HC Kert Park Praha
Sestava Kertu : Jirsa (Šach) – Suchánek, Hrdlička, Kosinová, Šebek, Jizba D., Charbuský, Jágr, Kovárník, Sedlák, Kolář, Hustoles, Barták, Krbec, Mikeš, Jizba M.

Poslední zápas juniorů podzimní části se odehrál v pátek večer 23.11. na Palmovce. Soupeřem nám bylo pražské KOVO a byl to úplně jiný zápas, než před třemi týdny na Lužinách.

Již v 5. minutě první třetiny se trefil do sítě hostí Filip Sedlák po nahrávce Jakuba Kovárníka. Další gól padl při naší přesilovce – souhra beků Lukáše Suchánka a Pavla Hrdličky a skvělé zakončení Vojty Jágra. A tak se šlo do šaten za stavu 0:2. Druhá třetina byla od nás laxní, tým celkově polevil a nechal hrát i soupeře. Jedinou branku v této třetině dal Dan Barták po nádherné přihrávce Jakuba Hustolese.

Ve třetí třetině to byl zas bojovný výkon, na který se dá koukat. Kluci nasázeli hned 4 branky. Nejprve se prosadil Matyáš Jizba po nahrávce Jakuba Šebka, o chvíli později unikl Robin Kolář, šestý gól přidal Pavel Hrdlička po vyhrané buly a nakonec se trefil Jakub Kovárník. A bylo vymalováno 0:7. V tomto derby skvěle zachytal i náš gólman Lukáš Jirsa, nešlo sice na něj tolik střel, ale v brankovišti se úplně nenudil.

Hodnocení trenéra Karla Manharta:

Na Kovu jsme se vrátili k poctivé hře. Tým hrál celých 45 minut zodpovědně, plnili jsme si taktické pokyny a soupeře jsme jasně přehráli. Byl to Hokejbal a ten hrálo i Kovo.

Fotogalerii od Pavlíny Šachové naleznete pod tímto odkazem.

  Tags: , , , , , , ,