MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Přípravka dominovala na domácím turnaji

Přípravka 14.06.2018   Milan Kubíček  Jiří Drnec

Poslední letošní turnaj ve formátu 5+1 se odehrál v Praze na Lužinách a Berouně. V turnaji, který jsme pořádali, jasně dominoval náš tým.

V prvním utkání jsme nastoupili proti Alpigu Kladnu. Hráči s rysem na dresu dokázali s naším mužstvem držet krok pouze v první části utkání. Od druhé třetiny jsme soupeře jasně přehrávali a konečný stav utkání hovoří jasně 5-1 pro náš tým. Ve druhém utkání jsme nastoupili proti nově tvořícímu se mužstvu Proseckým krtkům. Jednoznačné utkání, kde klukům vyšlo pár krásných kombinací, jsme ovládli v poměru 7-0. Tygři z Mladé Boleslavi se sice dostali v našem vzájemném utkání do vedení, pak se už však trefovali borci v červených dresech. Celkem šest míčku lovil mladý tygr ze své klece.

Na závěr pražské derby s Hostivaří. Od začátku jsme diktovali tempo hry a dokázali své šance proměňovat v konečný výsledek 5:0. Při vyhlášení výsledků měli hráči velkou radost z medailí jenž dostali od pořadatelů. Velký dík patři občerstvení, jenž účastníci vylili do poslední kapičky. A poděkovat se sluší našim časoměřičům z řad našich dorostenců Martinovi Mikovi a Františkovi Charbuskému, a také rozhodčímu Janu Šimůnkovi, jenž odpískal celý turnaj.

Sestava: Horský, Vavřička, Křivánek, Stašák, Drnec, Richter Adam, Richter Šimon, Větrák a Szklenár Patrik.

Hodnocení trenéra

Turnaj se odehrál ve velkém vedru. Kluci přistoupili až na první třetinu úvodního utkání k turnaji dobře. Bylo vidět, kdo již pravidelně nastupuje za mladší žáky a má se hrou na velkém hřišti zkušenosti. Drnec, Křivánek, Stášák, Adam a Richter podali výborné výkony. Ostatní přípravkáři se nenechali zahambit a odehráli dobré zápasy. Ještě se potřebují trošku vyhrát a nebude to vůbec špatné. Brankař Horský si dokázal, že když chce, tak to jde.

  Tags: , , , , , ,