MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Turnaj minipřípravky na Palmovce s dvojí tváří

Minipřípravka 14.06.2018   Martin Horský  Martin Horský

V neděli 10. 6. proběhl další z turnajů minipřípravek, tentokráte již 10. na sluncem rozpálené pražské Palmovce. Po řadě změn v rozpisu turnaje se počet účastníků zastavil na 5 týmech, což znamenalo hru každého s každým s pevně daným rozpisem. Kromě nás se turnaje zúčastnili ještě SK Rebel Praha, HBC Tygři Mladá Boleslav, Elba DDM Ústí nad Labem a HBC Nové Strašecí.

Ihned na úvod nás čekali pražští Rebelové. Od samého začátku se utkání nevyvíjelo dobře a po 3 pětiminutovkách odcházíme poraženi 0:6. Naše hra vůbec nebyla dobrá, kdy se nám nepodařilo předvádět to co na tréninku. Bohužel i druhé utkání s ústeckou Elbou mělo obdobný charakter a závěrečné skóre se tentokrát zastavilo na hodnotě 0:4. Za 2 zápasy se nám nepodařilo vstřelit ani jednu branku na rozdíl od 10 inkasovaných.

Po pauze, která následovala, nás čekal blok zbylých 2 utkání. Jak již napovídá nadpis článku, naši hráči jsou jako vyměnění, najednou se nám daří kombinace, přistupujeme k hráčům a i přes občasné chyby v rozehrávce vyhráváme 5:2 proti Novému Strašecí, kdy první a třetí vyrovnaná třetina přinesla po 1 gólu na každé straně, zatímco rozhodující náskok 3 branek jsme získali v druhé třetině.

Poslední utkání proti malým tygříkům z Mladé Boleslavi bylo o něco vyrovnanější, kdy jsme v první třetině, která skončila 2:3 pro soupeře, postupně dotahovali náskok. Ve druhé třetině se nám jednou brankou podařilo srovnat krok se soupeřem na 3:3 a v závěrečné třetině jsme po dvou pěkných kombinačních akcích dospěli k vítězství 5:3. Zatímco první 2 utkání nevěštily nic dobrého, druhé dvě ukázaly, že přeci jenom také umíme hrát hokejbal. Pozitivní také bylo, že na našich 10 brankách se střelecky podílela hned polovina našich hráčů z tentokrát 8 členného kádru v poli s devátým Honzou v brance.

Ale nelze než pochválit za poslední 2 utkání celý tým, kdy se zlepšila rozehrávka i hra dozadu. Naše konečná bilance byla tedy 4 body za 2 vítězství se skórem 10:15. Při závěrečném vyhlášení obdrželi všichni malí borci malou drobnost a také pamětní medaile od svazu za reprezentaci kategorie minipřípravky v celé sezóně 2017/18. Všem děkujeme za podporu a těšíme se na viděnou na posledním turnaji sezóny v Kladně.

Sestava: Jan Čermák (G), Timotej Bilý, David Čihák, Ondřej Geško, Lukáš Horský, Vojtěch Nevšímal, Ondřej Suchánek, Filip Větrák, Tomáš Vurma

Fotogalerie

  Tags: , , , , , ,