MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší dorost podlehl Suchdolu 3:5

Mladší dorost 10.05.2018   Lukáš Suchánek  Pavlína Šachová

Mladší dorost - neděle 06.05.2018

5:3
SK Suchdol nad Lužnicí (1:1;0:1;4:1) HC Kert Park Praha

V neděli jsme brzy ráno odcestovali do Suchdola nad Lužnicí, bohužel bez některých opor.

V první třetině jsme se dostali do vedení ve 4. minutě po skvělém zakončení Filipa Sedláka, který tak konečně prolomil svou střeleckou smůlu v jarní části. Vedení nám bohužel nevydrželo dlouho. O dvě minuty později srovnal Braun, který využil zmatků v obraně a překonal Šacha. Po první třetině musel Martin Šach opustit branku kvůli nemoci, i když to na jeho výkonu nebylo vůbec znát. Hlavně díky němu jsme v první třetině inkasovali pouze jednou.

Do druhé třetiny domácí doslova vlétli, ale Fanda Charbuský čaroval v obraně a Adam Valachy v bráně nás podržel. Naopak my jsme byli v zakončení extrémně efektivní a na to, abychom se dostali znovu do vedení, nám stačili pouze dva pokusy. V 18.minutě vyslal svůj pověstný projektil Pavel Hrdlička po přihrávce skvěle hrajícího Sedláka a poslal nás znovu do vedení.

Třetí třetina pro nás byla nešťastná a měli jsme opravdu velkou smůlu. Nejdříve srovnal ve 32.minutě Braun, který byl nejvýraznější postavou celého zápasu a o pět minut později se už Suchdol dostal do vedení zásluhou Hnyka. Začali jsme hrát více na riziko a to se nám nevyplatilo. Ve 40.minutě dovršil hattrick Braun. Dalším velkým problémem bylo zranění kapitána Kovárníka, který už do zápasu bohužel nemohl zasáhnout. Naději ještě vykřesal v 41.minutě Lukáš Suchánek z dorážky po střele Pavla Hrdličky. Na víc už jsme se bohužel nezmohli, naopak v 43.minutě přidal 4.gól v zápase Braun a rozhodl o tom, že tři body zůstanou v Suchdole.

  Tags: , , , , , ,