MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci o víkendu nakonec bez bodu

Mladší žáci 26.04.2018   Kateřina Grýgerová  Kateřina Grýgerová

Mladší žáci - sobota 21.04.2018

4:3
Elba DDM Ústí nad Labem (3:2;0:0;1:1) HC Kert Park Praha

V sobotu sehráli mladší žáci přeložený zápas v Ústí nad Labem, kde nás čekal téměř jednou tolik početný tým soupeře. Zápas jsme začali poněkud vlažně a již v třetí minutě jsme inkasovali dva góly. Na skóre 2:0 ale vzápětí odpověděl Vašek Adam, který po rozehrané buly prudkou střelou téměř od červené, uklidil balónek do branky soupeře. Krásnou akci zanedlouho vymyslel Adam Richter, který naservíroval míček Filipu Stášákovi a bylo vyrovnáno. Bohužel třetího gólu jsme se dočkali po rychlém úniku domácího hráče s číslem 99 Vyhlídala a v naší přesilovce se Ústí dostalo o gól do vedení.

Druhá třetina zápasu byla vyrovnaná a gól nepřinesla. Ve třetí třetině ukázali kluci i přes horké počasí velkou bojovnost a podařilo se jim vyrovnat na 3:3 po gólu Patrika Jandy a nahrávce Adama Richtra. Ačkoli vše nasvědčovalo tomu, že bychom mohli v Ústí remizovat a dočkat se nájezdů, 40 vteřin před koncem jsme neuhlídali opět domácí „99“ a Vyhlídal z vyhrané buly trefil neomylně naši bránu. Zápas byl velmi vyrovnaný, čemuž odpovídá i počet střel 33:33, kluci bojovali co jim síly stačily, ale bohužel chybělo opět trochu toho štěstí. Odplata za těsnou podzimní porážku se tak nekonala.

Mladší žáci - neděle 22.04.2018

0:3
HC Kert Park Praha (0:0;0:1;0:2) SK Kelti 2008

Nabuzení sobotním kvalitním výkonem, ačkoli byl s hořkým koncem, přivítali lužinští na domácím hřišti v neděli berounský tým Keltů 2008, ročník 2006, který si v tabulce stojí jen o jednu příčku lépe. Soupiska oproti sobotě vypadala početně i ročníkově velmi podobně. První třetinu byl zápas vyrovnaný a diváci se nedočkali žádného gólu. Na začátku druhé třetiny se dostal soupeř do vedení a lužinští toužili po vyrovnání. Bohužel místo toho abychom gól vstřelili, jsme v mírném chaosu před naší brankou pomohli soupeři a dali si vlastní gól.

Ačkoli tlak sílil, nepodařilo se ani Radimu Drncovi, ani Danu Broulíkovi střelit branku a slyšeli jsme dvakrát zvonit tyčku. Berounští naopak zpečetili vítězství na Lužinách únikem a gólem hráče s číslem 96 Denise Krbce a vyhráli 3:0. I když na střely byl na obou stranách zápas vyrovnaný, nepodařilo se domácím v neděli vsítit gól. Zápas chvílemi nabíral velmi na obrátkách a deset vyloučených hráčů během utkání ukazuje někdy až na převelkou bojovnost. Soupeři jsme dovolili celkem šest přesilovek.

V základní části soutěže mladších žáků se letos poměrně mladičký tým Kert Parku umístil na osmé příčce a čekají nás nástavbové zápasy, ve kterých budou mít kluci možnost vybojovat ještě další body.

  Tags: , , , , , ,