MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Minipřípravka se zúčastnila přípravného turnaje v Kralupech

Minipřípravka 01.03.2018   Martin Horský  Martin Horský

V neděli 25. 2. 2018 jsme vyrazili na tradiční zimní přípravný turnaj minipřípravek do Kralup nad Vltavou, který se koná v kryté hale vedle zimního stadionu. Turnaj se konal ve dvou termínech, kdy jsme z důvodu termínu jarních prázdnin v Praze zvolili až ten druhý. Tento turnaj se ještě naposledy odehrál systémem 2 poločasů po 6 minutách se střídáním po 1 minutě. Od jarní sezóny se bude přecházet na model hry po třetinách - 3x5 minut.

Vzhledem k počtu 7 účastníku (Hostivař B a C, Kelti, Kert Park, Mladá Boleslav, Rebelové, Ústí nad Labem) byl zvolen systém nasazování do utkání podle výsledků předchozích zápasů. Každý tým sehrál 4 utkání. V prvním kole jsme se utkali s Ústeckou Elbou DDM. Ve vyrovnaném utkání jsme nakonec utrpěli porážku 2:3. V dalším kole jsme byli nasazeni proti týmu z Hostivaře C. Opět jsme odehráli velice vyrovnané utkání, ve kterém jsme až do samého závěru drželi jednobrankové vedení a i přes soupeřovu snahu o srovnání při závěrečné powerplay díky naší dobré hře dozadu další branka již nepadla.

Další utkání, které jsme sehráli s druhým Hostivařským týmem – B – mělo opět vyrovnaný průběh, s tím, že po naší úvodní brance se skóre přelévalo na obě strany, ale v závěru se přeci jen přiklonilo opět na naši stranu, kdy jsme se ujali vedeni 3:2, které jsme i přes soupeřovu snahu o vyrovnání již udrželi. Poslední utkání nás čekalo proti Keltům. Utkání se od samého začátku pro nás nevyvíjelo dobře a po úvodních obdržených brankách jsme nakonec utrpěli porážku 0:4.

Turnaj jsme tedy absolvovali s bilancí 2 výhry a 2 porážky, nicméně bojovnost se klukům nedala upřít, což by mohlo vyznít pozitivně do nadcházející jarní sezóny.
Na závěr bychom chtěli poděkovat hráčům za předvedenou hru, rodičům za podporu a pořadatelům za uspořádání přípravného zimního turnaje.

Sestava: Čermák J. – Bilý T., Čihák D., Doucha F., Geško L. (1 zápas), Horský L., Nevšímal V., Suchánek O., Sýkora V.

  Tags: , , , , , ,