MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci udolali Kovo, v nedělním utkání s Kladnem ztratili body v poslední minutě

Mladší žáci 27.03.2018   Milan Kubíček  V. Křivánek

Mladší žáci měli o tomto víkendu napilno. Sehráli dvě utkání, nejprve v sobotu s Kovem, posledním mužstvem tabulky na jeho hřišti na Palmovce , v neděli přijel na Lužiny lídr soutěže Alpiq Kladno.

Mladší žáci - sobota 24.03.2018

0:1
TJ Kovo Praha (0:0;0:0;0:1) HC Kert Park Praha
Branky: Adam (Drnec)
Sestava Kertu : Štráberger, Slaboch - Nevšímal, Néma, Vrabec, Adam, Stašák, Szklenár M., Szklenár P., Větrák, Drnec, Broulík
Střely: Vyloučení: Využití / V oslabení:
9:25 1:2 0:0 / 0:0

V sobotu jsme museli z důvodů nemoci a jiných aktivit hráčů pozměnit sestavu a tak dostali příležitost i nový hráči Ondřej Větrák a Patrik a Matyáš Szklenárovi. Hned první minutě měl šanci Drnec, jenže se zakončením zaváhal a jako by předznamenal, jak se bude utkání probíhat. Naši hráči měli po celé utkání spoustu brankových příležitostí. Jenže bud trefovali brankovou konstrukci nebo pozorně chytajícího brankáře domácích.

A tak byl po dvou třetinách bezbrankový stav. Domácí mužstvo tento pro ně nečekaný stav burcoval k velké bojovnosti a obětavosti. V poslední části mohli jít dokonce do vedení, Slaboch v naší brance míček na poslední chvilku dokázal zastavit. Nakonec jsme se přeci jen dočkali. Drnec nahrál na brankovišti Adamovi, který poslal míček pod horní tyčku kovácké branky.

Mladší žáci - neděle 25.03.2018

3:4
HC Kert Park Praha (2:0;1:0;0:4) HBC Alpiq Kladno
Branky: 2x Drnec, Broulík
Sestava Kertu : Slaboch, Nevšímal - Néma, Vrabec, Adam, Broulík, Drnec, Grýgera, Drnec, Stášák, Křivánek, Jebousková, Szklenár P., Szklenár M.
Střely: Vyloučení: Využití / V oslabení:
21:23 4:2 0:0 / 0:0

Nedělní utkání jsme měli velice dobře rozehnané a po druhé třetině jsme vedli po dvou trefách Drnce a jedné Broulíka nad Kladnem 3:0. V bráně doslova čaroval Slaboch a přiváděl Kladenské hráče k šílenství. V poslední části hosté z Kladna dokázali střetnutí nejen vyrovnat, ale v poslední minutě urvat vítězství.

Hodnocení trenéra:

V sobotním utkání můžeme být spokojení jen s vítězstvím. Měli jsme šance, které jsme nedokázali proměnit. Nakonec jsme se štěstím vstřelili jednu branku. V neděli nám kousek toho štěstí chyběl. V bráně čaroval vynikající Jakub Slaboch, jenž dokázal držet dvě třetiny čisté konto. Poslední třetinu jsme se asi lekli vítězství, dělali individuální chyby a dostali jeden sporný gól na 2:3. Jinak si kluci dokázali, že se dá hrát opravdu s každým.

  Tags: , , , , , ,