MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Mladší žáci v prvním utkání jara podlehli těsně Hostivaři

Mladší žáci 09.03.2018   Milan Kubíček  Kateřina Grýgerová

Mladší žáci - neděle 04.03.2018

3:2
HBC Hostivař (0:0;2:1;1:1) HC Kert Park Praha
Sestava Kertu : Štráberger (od 22.Slaboch) - Vrabec, Nevšímal, Adam, Néma - Janda, Drnec, Grýgera, Broulík, Jebousková, Nedbal, Křivánek

Na hřišti v Čimicích kde má svůj dočasný azyl mužstvo Hostivaře jsme zahájili jarní část přeboru mladších žáků. Začátek utkání byl opatrný z obou stran a když se nějaká šance urodila, byli na svém místě oba brankáři, jak domácí Drahoš, tak náš Štráberger. První třetina tak skončila bez brankovou remízou.

Branky začali padat až po první přestávce. Do vedení poslal náš tým kapitán David Nevšímal, jenž na dvakrát překonal Drahoše. Domácím se však podařil do konce třetiny dokonalý obrat, nejprve srovnal Maail, po něm Hradil poslal domácí do vedení.

V úvodu poslední části dostal příliš prostoru před naší brankou Lehner a zvýšil na rozdíl dvou branek. I přes nepříznivý stav jsme bojovali a dokázali po akci Jandy snížit zásluhou Drnce na rozdíl jediného gólu minutu a půl před koncem. Vyrovnání nám už souzeno nebylo tak skončilo i druhé měření sil z Hostivaří nejtěsnější porážkou.

Napravit tento výsledek mohou žáci již tuto neděli kdy přivítáme od 11 hodin tým Nového Strašecí.

  Tags: , , , , , ,