MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

I v málo početné sestavě prohrála přípravka na Kladně pouze jednou

Přípravka 21.06.2017   Milan Kubíček

V neděli se na Kladně odehrál poslední letošní turnaj přípravek, tentokrát ve formátu 5+1. Opět jsme nastoupili v kategorii Elite.

Bohužel jsme na turnaj odjeli v neúplné a málo početné sestavě. Našich 8 bojovníků se však nezaleklo a do zápasu vložili veškerý svůj um a síly. V prvním utkání nás čekalo mužstvo Keltů, kteří se dostali sice do vedení, ale Kert Park po brankách Davida Nevšímala, Stašáka a Drnce otočil výsledek a připsal si první výhru v turnaji. Ve druhém utkání nás čekal početný celek Rebelů. Vyrovnané utkání skončilo zaslouženou remízou 2:2, branku vstřelili D.Nevšímal a Grýgera. Hostivař, na tu se není třeba nijak zvlášť motivovat, jsme porazili 4-0 po brankách Grýgery, Jandy, Stašáka a Broulíka. V posledním utkání nás čekal celek domácího Kladna. Příliš velký respekt a nastřádaná únava nedovolili ani tentokrát Alpiq potrápit. I přes porážku 0-3 zaslouží náš celek obrovskou pochvalu za přístup k turnaji od obou brankářů až po statečně bojující osmičku hráčů. Po celou sezónu jsme hráli turnaj nejlepších, vždy jsme se pohybovali na předních místech a pokaždé skončili na pomyslné bedně. Do týmu jsme zařazovali nové hráče a často tým táhli kluci z minipřípravky.

Sestava na turnaji v Kladně:
Slaboch Jakub, Štráberger Patrik, Nevšímal David, Nevšímal Vojtěch, Drnec Radim, Grýgera Alan, Broulík Daniel, Stašák Filip, Janda Patrik, Hakala Tomáš.

Příští neděli nás čeká turnaj v Pardubicích ve formátu 3+1 a tím pro nás sezona končí.

  Tags: , , , , , ,