MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Přípravka skončila na Lužinách třetí

Přípravka 25.04.2017   Michal Pěch  Jiří Drnec

V sobotu se na Lužinách konal další turnaj přípravek tentokrát ve formátu 5+1. Náš tým přípravky sehrál deštivém počasí tři vyrovnané duely.

V prvním utkání jsme se střetli s pražskou Hostivaří. Ve vyrovnaném utkání jsme nedokázali využít žádnou šanci, naopak soupeř dokázal jednou překonat našeho brankáře a tím dovést zápas do vítězného konce. Druhého soupeře, mužstvo Keltů, jsme po celé utkání přehrávali a vstřelili dokonce dvě branky. Nejprve se posadil po nahrávce Nevšímala Alan Grýgera. Druhou branku po vyhraném vhazování Šusty vstřelil sám Nevšímal. Hosté dokázali ještě utkání vstřelenou brankou zdramatizovat, na výsledku již nic nezměnila ani hra Keltů bez brankáře, kdy ve velké šanci selhal Janda, který netrefil prázdnou branku.

V posledním utkání jsme narazili na suverénní mužstvo Kladna. V tomto utkání jsme i přes prohru podali nejlepší výkon. Hosté se dostali do dvou brankového vedení. My jsme korigovali brankou Chána, kterého skvěle našel Grýgera. Kladno poté využilo přesilovou hru. Poslední slovo měl Šusta jenž v naší hře bez brankáře tečoval střelu Vrabce. V pomyslné tabulce jsme skončili na 3 místě.

  Tags: , , , , , ,