MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Koncert pro park

Nezařazené 02.09.2011   Michal Pěch

Městská část Prahy 13 pořádala dne 31.8.2011 již 10 ročník: „ Koncertu pro park “, který má občanům Prahy 13 zpříjemnit nejen poslední den prázdnin, ale i získat finanční podporu pro další rozvoj a zvelebení Centrálního parku Prahy 13.

Programově je celá akce určena nejen dospělým posluchačům hudby nejrůznějších žánrů, ale také dětem, které si našly oblibu v různých dětských atrakcích. Podle našich odhadů se letos před pódium Centrálního parku směstnalo cca 1500 až 2000 lidí.
Klub HC Kert park Praha s podporou Starosty Ing. Davida Vodrážky mohl na této velmi vydařené akci představit nejen naše Mistry světa z Bratislavy Leoše Gerlicha a Martina Kručka, ale také se prezentovat svým propagačním stánkem vybaveným různými reklamními předměty a dresy, ve kterých nastupují naši muži k utkáním. V našem propagačním stánku se uskutečnila podpisová akce již zmiňovaných Mistrů světa a také probíhala náborová kampaň nových žáčků. Všechny (M. Kubíčka, M. Syblíka a T. Smutka), kteří u propagačního stánku HC Kert park Praha předávali příchozím informace v podobě náborových letáků, programu domácích utkání a poskytovali odpovědi na nejrůznější dotazy, překvapil obrovský zájem o náš klub, který dlouhodobě působí na Praze 13. Byli jsme také mile překvapeni z toho, že spoustu lidí znalo hokejbal, ale i náš klub. První cíl, prezentace klubu dopadla na jedničku, neboť jsme ji mohli vyhodnotit již na místě. Druhý a třetí cíl, nábor nových elévů a počet fanoušků podporujících náš klub lze hodnotit až v průběhu nadcházející sezony.
Ještě jednou děkujeme, že jsme se na takové akci mohli prezentovat a všichni věříme, že na pódiu v Centrálním parku budeme také jednou slavit Mistry republiky.

článek: Tomáš Smutek

  Tags: , , , ,