MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

Na Praze 13 se konala tisková konference Tipgames extraligy hokejbalu

Nezařazené 30.08.2011   Michal Pěch

V úterý 30. srpna hostila radnice městské části Praha 13 předsezónní tiskovou konferenci Tipgames extraligy hokejbalu. Na tiskové konferenci se představil Ing. David Vodrážka (Starosta Prahy 13), Josef Kozel (předseda ČMSHb), Andre Kruf (ředitel Tipgames) a David Kuna (místopředseda HC KERT PARK PRAHA).


Jako první dostal slovo Ing. David Vodrážka, který vyjádřil podporu hokejbalu na Praze 13. Poté se ke slovu dostal předseda ČMSHb Josef Kozel. "Společnost Tipgames a.s. se stává od nové sezóny generálním partnerem extraligy hokejbalu a zároveň dochází i k přejmenování soutěže na TIPGAMES EXTRALIGA HOKEJBALU," představil v krátkosti nový ročník extraligy. " Po sportovní stránce žádná výrazná změna nebude, ale hokejbal se nyní bude více věnovat médiím a bude celkově více vidět. Věřím, že ta spolupráce bude narůstat a bude ku prospěchu sportu jako celku," pokračuje. "Jsem rád, že se nám podařilo získat pro hokejbal významné partnery. Pro hokejbal není obvyklé, aby tento sport měl partnery. Hlavními partnery se dále stávají Reebok a firma Sabe, která dodá zbrusu nové poháry pro hokejbalové soutěže," dodal. Nutno podotknout, že společnost Tipgames se stala vůbec prvním generálním partnerem extraligy hokejbalu v její historii.

Ředitel společnosti Tipgames Andre Kruf hovořil zejména o podpoře malých sportovních projektů. Finanční prostředky vyplývající ze spolupráce Tipgames a ČMSHb by měli být využívány jak pro prezentaci hokejbalu, tak i pro práci s mládeží. V budoucnu by případně mohlo dojít i na spolupráci s reprezentací, kterou Andre Kruf nevyloučil. Jako poslední se ke slovu dostal David Kuna. Ten poděkoval Davidu Vodrážkovi za podporu hokejbalu na Praze 13 a na závěr vyslovil přání: "Byl bych rád, kdyby letos HC Kert Park Praha dosáhl na medailová umístění."

citace: www.hokejbal.cz

  Tags: , , , , , ,