MISTR ČR 2017, 2018, 2019, 2021 a 2022

A-tým čeká víkendové dvoukolo, v sobotu hostí Ústí, v neděli hraje derby na Palmovce

Muži A 08.10.2015   Michal Pěch

Druhé podzimní dvoukolo je tu! Kert Park v sobotním odpoledni hostí ústeckou Elbu, v neděli ho čeká derby na Palmovce proti Kovu!

Přehled utkání
Kategorie Místo Den Čas Soupeř
A-tým Praha - Lužiny Sobota 17:00 Elba DDM Ústí nad Labem
A-tým Praha - Palmovka Neděle 14:00 TJ Kovo Praha

Pražané čeká tento víkend již druhé víkendové dvoukolo. Kert Park má po šesti odehraných utkáních na svém kontě 11 bodů za 3 výhry v základní hrací době a jednu v samostatných střílení. V jednodušším startu sezony byl A-tým "stoprocentní", v dalších dvou utkání však skončil bez bodu. Nejprve podlehl domácím Pardubicím 1:4, poté v přetlačované nestačil na domácí půdě Kladnu těsně 1:2.

V sobotním podvečeru zavítá na Lužiny ústecká Elba. Severočechy i celý český hokejbal před 14 dni těžce zasáhla zpráva o úmrtí Daniela Práška. Vzhledem k tomu byla obě dvě naplánovaná utkání na minulý víkend odložena. Svěřenci trenéra Milana Jelena tak mají za sebou v této sezoně zatím 4 utkání, ve kterých získali na své konto 6 bodů.

V nedělním odpoledni pak uvidí Praha první letošní derby. To hostí na své domácí půdě na Palmovce pražské Kovo. Souboj městských rivalů přitahuje vždy pozornost a ne jinak tomu bude i tuto neděli. Hráči s vosou na prsou mají za sebou v letošní sezoně 6 utkání, v nichž získali 9 bodů.

  Tags: , , , , , , ,